Gerçekten yalnız olmak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

yalnız biri

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
3
Yalnızım diyen insanların çoğunun hayatında en azından annesi babası vs. vardır, ama asıl gerçekten yalnız olan insanın hayatında ailesi bile yoktur, uyanıyorum elimi yüzümü yıkıyorum işe gidiyorum işten eve geliyorum hafta içi böyle geçiyor hafta sonuysa tüm gün evde film, dizi izliyorum arkadaşım yada ilişkim yok yalnızlık gerçekten bir lanet olsa gerek eğer size bulaşırsa hayatınız boyunca kurtulamıyorsunuz bunu kabullemeniz gerekiyor.

Yalnızlık, insanın başına gelmiş olan en güzel şeydir.

Çoğu kişide yalnızlık en iyisi der ama hiçte iyi değil ben iyi yanını görmedim, isteyerek yalnız olmakla istemeyerek yalnız olmanın arasında büyük fark var.
Bunu anlamıyorlar ben İsteyerek yalnızım bazen yakınıyorum bu durumdan ama hiç zararını görmedim. Şahsen saçma bir yerde takılmaktansa şarkı dinleyerek yürüyüş yada herhangi bir yerde dinlemek çok daha mantıklı

Bunu anlamıyorlar ben İsteyerek yalnızım bazen yakınıyorum bu durumdan ama hiç zararını görmedim. Şahsen saçma bir yerde takılmaktansa şarkı dinleyerek yürüyüş yada herhangi bir yerde dinlemek çok daha mantıklı
Ben yıllardır yalnızım bu psikolojimide kötü etkiledi ve dediğim gibi benim hayatımda arada bir konuşabileceğim ailem bile yok.

yapacak bir şey yok okul ve iş dışında insan bulmak çok zor.

Realde bulamıyorsanız, oyunlarda da bulabilirsiniz. Hem kafa dengi de olur. Ben öyle çok kişiyle buluştum ve hâlâ arkadaşız. "Nasıl oluyor o buluşmalar?" derseniz de tamamen sohbetinize, sıcaklığınıza bağlı. 1 aydır tanışıp buluştuğum da oldu, 1 yıldır konuşup buluştuğum da.

cami e git sen orada her gün ezan okunuyor namaz kıl en azından ruhun rahatlar yalnızlık zor iş sen arkadaş aramaylan sevgili aramaylan uraşma eğer bu zamana bulamadıysan zor be abicim

Camiye git abi arkadaş sevgili işleriyle uğraşmaya değmez yalnızlık ne güzel günahta yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazmışım zaten pardon

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,014
Son üye