Gereken tüm driverlar yardım

D3re

80+
Reaksiyon skoru
41
Rtx 3070
İ5 12400f
Gigabyte h610m h v2
Bu donanımlar için driver kurmam gerek ama yardım edermisiniz driver linkleri atarak

1756316154953.webp

1756316173880.webp

İkisini indir yeter bios updalerini bile yapıyor gigabyt programı flashsız çok iyi bir program ne var ne yok yüklüyor, diğer programda ekran kartını güncelliyor onun beraberinde sanırım sesle alakalı şeyleride güncelliyordu yoksada yüklüyor diye biliyopruım, işlemci için de

Intel® Sürücü ve Destek Asistanı (Intel® DSA)

indirebilirsin grafik kartın yok gerekli mi bilmiyorum

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

İkisini indir yeter bios updalerini bile yapıyor gigabyt programı flashsız çok iyi bir program ne var ne yok yüklüyor, diğer programda ekran kartını güncelliyor onun beraberinde sanırım sesle alakalı şeyleride güncelliyordu yoksada yüklüyor diye biliyopruım, işlemci için de

Intel® Sürücü ve Destek Asistanı (Intel® DSA)

indirebilirsin grafik kartın yok gerekli mi bilmiyorum
İşlemci için bir şey gerekmiyormu

İşlemci için bir şey gerekmiyormu
kanka işlemcin f kodlu yani onun grafik kartı yok ekran kartın olmadan sistem açmaz kendini benim bildiğim gerek yok çünkü zaten ekran kartın var zaten grafik kartın yok neyi güncelleyecek driver bilmiyorum yinede indirebilirsin dediğim programı,
benim de ikinci setup da i5 11400f var ona hiç güncelleme gelmedi sanırım grafik kartı olmadığı için senin gibi

kanka işlemcin f kodlu yani onun grafik kartı yok ekran kartın olmadan sistem açmaz kendini benim bildiğim gerek yok çünkü zaten ekran kartın var zaten grafik kartın yok neyi güncelleyecek driver bilmiyorum yinede indirebilirsin dediğim programı,
benim de ikinci setup da i5 11400f var ona hiç güncelleme gelmedi sanırım grafik kartı olmadığı için senin gibi
Olabilir bende çok anlamıyorum zaten ozaman gpu ve anakart audio driverların kuruyorum başka bir şey varmıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,653
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri