oluyor sorun yokGetirde 30 TL ye kadar ki alışverişlerde cumartesiye kadar 1 TL ödeme alacakmış yapan var mı varsa yardımcı olabilir mi ?
sepette ödeme yerrinde kampanyayı ekle fiyatı görürsünGetirde 30 TL ye kadar ki alışverişlerde cumartesiye kadar 1 TL ödeme alacakmış yapan var mı varsa yardımcı olabilir mi ?
kargo ?Kargo ücretidir belki.
kargo değil paket servisisepette ödeme yerrinde kampanyayı ekle fiyatı görürsün
Mesaj otomatik birleştirildi:
kargo ?
Yani kuryesepette ödeme yerrinde kampanyayı ekle fiyatı görürsün
kargo ?
göremiyorum kampanyalarda yardımcı olacak var mı yemek için mi bu ?Getirde 30 TL ye kadar ki alışverişlerde cumartesiye kadar 1 TL ödeme alacakmış yapan var mı varsa yardımcı olabilir mi ?
arkadaşlar dün bugün yarın getir yemekten sipariş verdiyseniz 30 tl ye kadarki CUMARTESİ günü yapacağınız sipariş 1 tl oluyor olay ogöremiyorum kampanyalarda yardımcı olacak var mı yemek için mi bu ?
Hocam link atsana direkt kampanyanıngöremiyorum kampanyalarda yardımcı olacak var mı yemek için mi bu ?
arkadaşlar dün bugün yarın getir yemekten sipariş verdiyseniz 30 TL ye kadarki CUMARTESİ günü yapacağınız sipariş 1 TL oluyor olay o
telefondan baktım. telefondan getir yemeğe girin direkt uyuglamanın üstündeki kampanyalar kısmında gözüküyor sağ alttan kampanyalardan bakmayınHocam link atsana direkt kampanyanın