- Reaksiyon skoru
- 740
Kayyım atandıAlıntıyı görüntüle
2025 şubat haberi bunu hatırlatmakta isterim tabi
Kayyım atandıAlıntıyı görüntüle
2025 şubat haberi bunu hatırlatmakta isterim tabi
60a aldım ben de şimdi hesapta 80tl vardı zaten sinirimi bozuyodu en azından 20 kalsın yemek yiyeyim aıodslnjmdskldHaklısın hocam 260 lik 60 a geliyo bende de
Afiyet olsun, çok mantıklıymış ikinciyi farklı telden sonra vermeyi deneyince hata verdi bendeTelefonlarda aynı anda siparişi verdim. Hepsi tek siparişte geldi hızlıca. Yarına saklayacağım. Konu için teşekkürler.
Kodu dikkatli yazın. Bende de hata vermişti kodu yanlış yazmıştım. Tanesi 20'ye geldi dürümlerAfiyet olsun, çok mantıklıymış ikinciyi farklı telden sonra vermeyi deneyince hata verdi bende
Sabaha kökten düzeltirler onuEklendi diyor da göstermiyor kodu ödeme adımında, belki sabaha düzelir![]()
DoğruAma tavsiyem dondurma almanız yönünde. Acele ettiğimden ötürü dürüm söyledim ben. Çok kötü değil tadı ama sabaha kadar kalacak şimdi bunlar. Dondurma daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabaha kökten düzeltirler onuAlt limit yaparlar ona
OkeyEvet ama normalde indirim dahil min. sepet tutarını ödetiyor (200TL) bunda, altlimitsiz kupon kodu kullanılabildi. Onu belirtmeye çalıştım.
50 gr nedir yaBence alacak olanlar diğer arkadaş gibi dondurma alsın, döner minicik geldi![]()
Benim buradaki maydonoz baya güzel yapıyorbirkaç kez denedim şans verdim ancak döneri gerçekten güzel değil ben memnun kalmadım bu olduğum şehirdekiylede alakalı olabilir ancak ben sevemedim
Knk az önce üstte fotoğraf atmıştın siparişini yanlış hatırlamıyorsam, getirdikleri ürünü küçük getirmişler zaten sana siparişinde 105 gram yazıyordu sana gelen 70 gr.10 dakikada geldi. Pek küçükmüş, 5 liraya bu kadar demekki. Kurye abi pek mutlu değildi.
Alıntıyı görüntüle
Sana da mı siparişte yazılandan küçük gramajda geldi dondurma3 cup dondurma + 7 TL'lik ketçapı 2 TL'ye kapattık getir sağ olsun
Helal olsun iyi dikkat etmişsinizOkey
50 gr nedir ya
Benim buradaki maydonoz baya güzel yapıyor
Knk az önce üstte fotoğraf atmıştın siparişini yanlış hatırlamıyorsam, getirdikleri ürünü küçük getirmişler zaten sana siparişinde 105 gram yazıyordu sana gelen 70 gr.
Sana da mı siparişte yazılandan küçük gramajda geldi dondurma
Arkadaş dönerciden farklı bir sipariş verince dikkatimi çekti google dan bir bakayım dedim görselde baya bi büyüktü gramaja göre arattığımda. Arkadaşın attığı görsele bakınca küçük boy olduğunu fark ettim baktım daha düşük gramajlı ürün göndermişler resmen dolandırıcılık.Helal olsun iyi dikkat etmişsiniz
70gr 110 ml yazıyor ayriyeten çikolatalı olan kalmamış onun yerine meyveli ile değiştirmişlerOkey
50 gr nedir ya
Benim buradaki maydonoz baya güzel yapıyor
Knk az önce üstte fotoğraf atmıştın siparişini yanlış hatırlamıyorsam, getirdikleri ürünü küçük getirmişler zaten sana siparişinde 105 gram yazıyordu sana gelen 70 gr.
Sana da mı siparişte yazılandan küçük gramajda geldi dondurma