Neler Yeni

Getir yemek rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
AYHANCANCA
valla iftar saatine doğru yoğuşma oluyor madem iftarda söyleme zahmetine katlandın cefasını çekeceksin
Kardeşim o zaman hizmet vermesin bizi kandirmasinlar yoğunmus vs biz iftardan sonra istemisiz haber versin yogunuz getiremiyoruz ddiye
İftar yoğunluğu çok olur ve o adamlara da yazık günah çok yoruluyorlar. Onların suçuda yok ki hep az adam çalıştıran işverenlerin suçu
Kuryenin suçu yok ki

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Size bugün getir sayesinde yaşadığım rezilliği 17:30'ta zurna döner sipariş etmiştim iftardan önce gelmesi için siparişim yarım saate gelir diye düşünmüştüm çünkü daha ncede aynı yerden sipariş etmiştim ama siparşimin üstünden bir saat geçti ama siparişim gelmedi ben getir desteğe bağlandım siparişimin 1 saattir gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim getir destek siparişi iptal eder misiniz diye sordu ama ben siparişi iptal etmeyeceğimi ve siparişimin 1 saatşr gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim daha sonra siparişim iptal edildi madem siparişimi getirmeyeceksiniz neden 1 saat bekletiyorsunuz böyle bir rezillik yaşattınız bari indirim kodu falan verseydiniz uzun lafın kısası getir pişmanlıktır kullanmayın kullandırtmayın.
Alıntıyı görüntüle
Trendyol yemek candır. Alternatif olarak da Yemeksepeti. Başka da bilmem, kullanmam.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
GetirMarket den sipariş verdim hocam bugün ürünüm tam 1 saatte geldi 2 dir aynı kurye geliyor 2 sinde de geç getirdi bıktım bende
Çok sorunlu Getir hocam
Kardeşim o zaman hizmet vermesin bizi kandirmasinlar yoğunmus vs biz iftardan sonra istemisiz haber versin yogunuz getiremiyoruz ddiye

Kuryenin suçu yok ki
Aynen öyle yoğunluk varsa ona göre iş yapsınlar

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç

Kuryenin suçu yok ki
evet bu konuda haklısın en azından dip not daha iyi olabilirdi artık sabah 7 den verirsin sende

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
market için getirbüyük yemek için trendyol kullanırım bazen geç geldiği oluyor ama gecenin 1 inde veriyorum siparişi olsun o kadar

OnurCiftci26

80+ Bronze
Size bugün getir sayesinde yaşadığım rezilliği 17:30'ta zurna döner sipariş etmiştim iftardan önce gelmesi için siparişim yarım saate gelir diye düşünmüştüm çünkü daha ncede aynı yerden sipariş etmiştim ama siparşimin üstünden bir saat geçti ama siparişim gelmedi ben getir desteğe bağlandım siparişimin 1 saattir gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim getir destek siparişi iptal eder misiniz diye sordu ama ben siparişi iptal etmeyeceğimi ve siparişimin 1 saatşr gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim daha sonra siparişim iptal edildi madem siparişimi getirmeyeceksiniz neden 1 saat bekletiyorsunuz böyle bir rezillik yaşattınız bari indirim kodu falan verseydiniz uzun lafın kısası getir pişmanlıktır kullanmayın kullandırtmayın.
Alıntıyı görüntüle
Burada rezil olan Getir değil restorandır. Getir'in suçu ne burada?

Logithx

80+ Bronze
Burada rezil olan Getir değil restorandır. Getir'in suçu ne burada?
Şunu yaşadım getir ile sipariş verip yaklaşık 1.5 saat yemeğim gelmedi iptal ettiler sonra trendyol ile verdiğim sipariş 20 dakika da geldi aynı restauranttan artık getirende mi restaurantta mı sorun bilmem bir kez daha getirilmedi yemeğim ikinci kez yaşayınca bir daha kullanmadım getiri..

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
SeyrekBey
Şunu yaşadım getir ile sipariş verip yaklaşık 1.5 saat yemeğim gelmedi iptal ettiler sonra trendyol ile verdiğim sipariş 20 dakika da geldi aynı restauranttan artık getirende mi restaurantta mı sorun bilmem bir kez daha getirilmedi yemeğim ikinci kez yaşayınca bir daha kullanmadım getiri..
Bende de Yemekspetinde yoğunlukyan dolayı siparişi direk iptal etmişlerdi ama farklı restorandı ama hızlı iptal etmişlerdi sonuç olarak

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Getir de bende sürekli sıkıntı yaşadım.En sonunda müşteri hizmetlerini arayıp,üyeliğimi sildirdim.Kurtuldum.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ben sık sık kullanırım, arada öyle aksaklıklar oluyor normaldir. Insanlar, robot değiller.
Kullanmayın, kullandırtmayın gibi laflar kullanmanız doğru olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Alıntıyı görüntüle
Bunun aynısı benim de başıma geldi. Sahur için burger siparişi verdim. Tahmini teslimat zamanı 45 dk idi 1 buçuk saat sonra da iptal oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,164
Üyeler
162,925
Son üye
conlife
Top Bottom