Sir Cem T-oker
80+ Gold
hocam senin pp'de niye çorba varYerine göre değişiyor
hocam senin pp'de niye çorba varYerine göre değişiyor
Kardeşim o zaman hizmet vermesin bizi kandirmasinlar yoğunmus vs biz iftardan sonra istemisiz haber versin yogunuz getiremiyoruz ddiyevalla iftar saatine doğru yoğuşma oluyor madem iftarda söyleme zahmetine katlandın cefasını çekeceksin
Kuryenin suçu yok kiİftar yoğunluğu çok olur ve o adamlara da yazık günah çok yoruluyorlar. Onların suçuda yok ki hep az adam çalıştıran işverenlerin suçu
Trendyol yemek candır. Alternatif olarak da Yemeksepeti. Başka da bilmem, kullanmam.Size bugün getir sayesinde yaşadığım rezilliği 17:30'ta zurna döner sipariş etmiştim iftardan önce gelmesi için siparişim yarım saate gelir diye düşünmüştüm çünkü daha ncede aynı yerden sipariş etmiştim ama siparşimin üstünden bir saat geçti ama siparişim gelmedi ben getir desteğe bağlandım siparişimin 1 saattir gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim getir destek siparişi iptal eder misiniz diye sordu ama ben siparişi iptal etmeyeceğimi ve siparişimin 1 saatşr gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim daha sonra siparişim iptal edildi madem siparişimi getirmeyeceksiniz neden 1 saat bekletiyorsunuz böyle bir rezillik yaşattınız bari indirim kodu falan verseydiniz uzun lafın kısası getir pişmanlıktır kullanmayın kullandırtmayın.
Alıntıyı görüntüle
Çok sorunlu Getir hocamGetirMarket den sipariş verdim hocam bugün ürünüm tam 1 saatte geldi 2 dir aynı kurye geliyor 2 sinde de geç getirdi bıktım bende
Aynen öyle yoğunluk varsa ona göre iş yapsınlarKardeşim o zaman hizmet vermesin bizi kandirmasinlar yoğunmus vs biz iftardan sonra istemisiz haber versin yogunuz getiremiyoruz ddiye
Kuryenin suçu yok ki
Sevdiğim bir mekanın güzel bir kelle paça çorbasıhocam senin pp'de niye çorba var
evet bu konuda haklısın en azından dip not daha iyi olabilirdi artık sabah 7 den verirsin sendeKardeşim o zaman hizmet vermesin bizi kandirmasinlar yoğunmus vs biz iftardan sonra istemisiz haber versin yogunuz getiremiyoruz ddiye
Kuryenin suçu yok ki
Burada rezil olan Getir değil restorandır. Getir'in suçu ne burada?Size bugün getir sayesinde yaşadığım rezilliği 17:30'ta zurna döner sipariş etmiştim iftardan önce gelmesi için siparişim yarım saate gelir diye düşünmüştüm çünkü daha ncede aynı yerden sipariş etmiştim ama siparşimin üstünden bir saat geçti ama siparişim gelmedi ben getir desteğe bağlandım siparişimin 1 saattir gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim getir destek siparişi iptal eder misiniz diye sordu ama ben siparişi iptal etmeyeceğimi ve siparişimin 1 saatşr gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim daha sonra siparişim iptal edildi madem siparişimi getirmeyeceksiniz neden 1 saat bekletiyorsunuz böyle bir rezillik yaşattınız bari indirim kodu falan verseydiniz uzun lafın kısası getir pişmanlıktır kullanmayın kullandırtmayın.
Alıntıyı görüntüle
Şunu yaşadım getir ile sipariş verip yaklaşık 1.5 saat yemeğim gelmedi iptal ettiler sonra trendyol ile verdiğim sipariş 20 dakika da geldi aynı restauranttan artık getirende mi restaurantta mı sorun bilmem bir kez daha getirilmedi yemeğim ikinci kez yaşayınca bir daha kullanmadım getiri..Burada rezil olan Getir değil restorandır. Getir'in suçu ne burada?
Bende de Yemekspetinde yoğunlukyan dolayı siparişi direk iptal etmişlerdi ama farklı restorandı ama hızlı iptal etmişlerdi sonuç olarakŞunu yaşadım getir ile sipariş verip yaklaşık 1.5 saat yemeğim gelmedi iptal ettiler sonra trendyol ile verdiğim sipariş 20 dakika da geldi aynı restauranttan artık getirende mi restaurantta mı sorun bilmem bir kez daha getirilmedi yemeğim ikinci kez yaşayınca bir daha kullanmadım getiri..
Bunun aynısı benim de başıma geldi. Sahur için burger siparişi verdim. Tahmini teslimat zamanı 45 dk idi 1 buçuk saat sonra da iptal oldu.Size bugün getir sayesinde yaşadığım rezilliği 17:30'ta zurna döner sipariş etmiştim iftardan önce gelmesi için siparişim yarım saate gelir diye düşünmüştüm çünkü daha ncede aynı yerden sipariş etmiştim ama siparşimin üstünden bir saat geçti ama siparişim gelmedi ben getir desteğe bağlandım siparişimin 1 saattir gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim getir destek siparişi iptal eder misiniz diye sordu ama ben siparişi iptal etmeyeceğimi ve siparişimin 1 saatşr gelmediğini ve hemen gelmesini söyledim daha sonra siparişim iptal edildi madem siparişimi getirmeyeceksiniz neden 1 saat bekletiyorsunuz böyle bir rezillik yaşattınız bari indirim kodu falan verseydiniz uzun lafın kısası getir pişmanlıktır kullanmayın kullandırtmayın.
Alıntıyı görüntüle