ghz düşüşü

HyAksi

80+
Reaksiyon skoru
52
bu 3. kez oldu oto hız aşırtma kapalıydı açıp kapadım düzelmişti. 2 ye yine oldu bu sefer auto boost clock u actım arada bi 4 ghz bandlarına cıkarıyordu. şimdi yine farkettim oto oc nin acık olmasına ragmen düşüşte yine sorunun nedeni nedir ?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    22.1 KB · Hit: 60
sorun yok hocam sistem ne kadar işlemci gücü kullanıyorsa o kadar hızda çalışır işlemci.

Güç seçeneklerinden güç planını Nihai Performans veya Ryzen High Performance'ı seçin.

boş ve ezbere konuşuyosun anormal sıcaklık olsa belirtirdim bios sıfırlayarak/oto oc ac kapa yaparak düzelttigimi ve sorunun tekrar oluştugunu belirtiyom. ne boş adamsın.
Size yardım etmeye çalışıyorum, boş ve ezbere değil. Ne önermemi bekliyorsunuz ki? "İşlemcinizi sıvı nitrojenle mi soğutun" mu diyeyim? Anakartınız büyük bir ihtimalle B450 chipsetli, o yüzden frekansı 3.6 GHz'e veya o işlemcinin çıkabildiği boost frekansına veya onun birkaç 100 MHz altına sabitleyin. Stabilse ve sıcaklıklar çok yüksek değilse öyle kalsın.

Size yardım etmeye çalışıyorum, boş ve ezbere değil. Ne önermemi bekliyorsunuz ki? "İşlemcinizi sıvı nitrojenle mi soğutun" mu diyeyim? Anakartınız büyük bir ihtimalle B450 chipsetli, o yüzden frekansı 3.6 GHz'e veya o işlemcinin çıkabildiği boost frekansına veya onun birkaç 100 MHz altına sabitleyin. Stabilse ve sıcaklıklar çok yüksek değilse öyle kalsın.
bir şey önermeni veya öneri talebinde bulunmadım sorunun nedeni nedir diye sordum düzgün oku öncelikle.
ve bu sorunun soğutmayla alakası yok soğutucum yeterli geliyor. başından beri olan bir sorun değil bu. 100 mhzylede alakası yok.

bir şey önermeni veya öneri talebinde bulunmadım sorunun nedeni nedir diye sordum düzgün oku öncelikle.
ve bu sorunun soğutmayla alakası yok soğutucum yeterli geliyor. başından beri olan bir sorun değil bu. 100 mhzylede alakası yok.
Sorunun nedeni "Şudur" diyecek birini zor bulursun, nedenini boş ver nasıl düzeltileceğine bak. Soğutman yeterlidir okay, buna bir şey demiyorum. Gidip de "Soğutucun yetersiz." diye de bir şey dediğimi hatırlamıyorum? Sıcaklıkları kontrol etmeni istedim sadece, başka bir anlam yok. 100 MHz'yle alakası yok ne alaka dostum Allah aşkına? Ben sana frekans sabitle demişim sen diyorsun 100 MHz'le alakası yok. Bana laf atacağına Allah rızası için sen benim yazdıklarımı düzgün oku.

Adam sana yardım etmeye çalışıyor, adamı tersliyorsun, madem tersliyeceksin buraya niye "Api benim işlemci çalışmıyo api" yazıyorsun? Madem o kadar bilgilisin kendin çöz, @crazyreign hacım sende uğraşma kendi kendine ağlasın burda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,185
Üyeler
202,820
Son üye
assilkan60
Geri