Neler Yeni

giga fiber son durum ne oldu?

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
baya ban yediğim konu sonuçlandı evde 16 adsl gösteriyordu turknet sisteminde ama yan apartmanda 1000 mbs giga fiber vardı bende kendimi yan apartmanmış gibi gösterdim ekip geldi kabloyu eve çektik
dün saat 14:00 da aradım işlemleri yaptım bugün saat 16:00 gibi tüm işlemler bitti şaka gibi nerdeyse 24 saate kurulum oldu cidden turknet olmuş ve 5 kuruş para vermedim odamın içine kadar çektiler kurulum ücretsiz zxyel modemde bedava kısacası kod sayesinde 2 ci ayımda bedavaya geldi aylık 100 tl ye bu hı
Ekran Görüntüsü (1).png
zları alıyorum ortalama saniyede 90 mb indirme.(10 cihazdan fazlabağlı olduğu için düşük çıkmış download yoksa 950 lerde oda hayal edemediğim hız gerçek oldu mutlluluğumu paylaşmak istedim saygılar)

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Bana gelen internetin 67 katı falan.Bende 90 tl ödüyorum.Coğrafya kaderdir.TÜRKTELEKOM pişmanlıktır.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana gelen internetin 67 katı falan.Bende 90 TL ödüyorum.Coğrafya kaderdir.TÜRKTELEKOM pişmanlıktır.
cidden istiyorsanız imza toplayın herkezden yoldan geçen dahi olur 150 ye yakın olsun inanın yapıyorlar...

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804
cidden istiyorsanız imza toplayın herkezden yoldan geçen dahi olur 150 ye yakın olsun inanın yapıyorlar...
Aslında mantıklı ama uğraşmak gerekiyor. Herkes imza atar mı ? Bizim site zaten 108 dairelik hepsinden alsak anca denk geliyor.

S_EDAT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
sedat ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında mantıklı ama uğraşmak gerekiyor. Herkes imza atar mı ? Bizim site zaten 108 dairelik hepsinden alsak anca denk geliyor.
dediğim olayda sitede daha iyi sonuç veriyor çünki bi arkadaş bütün siteden toplamış birde birazda fake imza veya klon tarzı sonra türk telekomada turknetede yollamışlar gelmiş

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Başvurular Izmir ve Istanbul için alınıyor.
Ben Izmir'de oturmama rağmen benim başvurumla ilgili dönüş sağlamamışlardı.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Discord
orhanaygun#3804

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
5mb download 0.6 upload hızlarım ekrana bakıp ağlıyor. Bursa'nın göbeğinde bi de :D

Top Bottom