S_EDAT
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 132
- İsim
- sedat ışık
baya ban yediğim konu sonuçlandı evde 16 adsl gösteriyordu turknet sisteminde ama yan apartmanda 1000 mbs giga fiber vardı bende kendimi yan apartmanmış gibi gösterdim ekip geldi kabloyu eve çektik
dün saat 14:00 da aradım işlemleri yaptım bugün saat 16:00 gibi tüm işlemler bitti şaka gibi nerdeyse 24 saate kurulum oldu cidden turknet olmuş ve 5 kuruş para vermedim odamın içine kadar çektiler kurulum ücretsiz zxyel modemde bedava kısacası kod sayesinde 2 ci ayımda bedavaya geldi aylık 100 tl ye bu hı
zları alıyorum ortalama saniyede 90 mb indirme.(10 cihazdan fazlabağlı olduğu için düşük çıkmış download yoksa 950 lerde oda hayal edemediğim hız gerçek oldu mutlluluğumu paylaşmak istedim saygılar)
dün saat 14:00 da aradım işlemleri yaptım bugün saat 16:00 gibi tüm işlemler bitti şaka gibi nerdeyse 24 saate kurulum oldu cidden turknet olmuş ve 5 kuruş para vermedim odamın içine kadar çektiler kurulum ücretsiz zxyel modemde bedava kısacası kod sayesinde 2 ci ayımda bedavaya geldi aylık 100 tl ye bu hı