Gigabayt G24F-2 Nasıldır?

24" FHD IPS panellerin tutulan modellerinden bir monitör. Genel anlamda memnuniyet yüzdesi yüksek kullanan arkadaşlar da deneyimlerini paylaşırlarsa sanırım sorunun cevabı daha da netleşir

10 numara monitör. Ben de çokça araştırıp satın almıştım. Alalı 2-3 hafta oldu, çok memnunum. Bu fiyat bandına alınabilecek en iyi monitör. Yaşadığın şehirde İtopya mağazası varsa fiziki olarak satın alıp mağazada ölü piksel testini yaptırmanı öneririm.

Panel, görüntü kalitesi vs olarak bir sorun yok. Temiz düzgün görüntü veriyor. Valo, cs, apex vs oynuyorum güzel iş görüyor.
Pivot özelliği yok ama asansör özelliği var. Sana tavsiyem bir indirimde denk getirirsen güzel bir monitör kolu al hiç takma kafaya standart standı. Ayak kısmı V şeklinde olduğu için düşük sens oynuyorsan ve kolun masada ilerde oluyorsa çarpabiliyor.
Hoparlörü yok, o olsa çok tatlı olurdu.
Merak ettiğin bir şey varsa bilgim dahilinde yardımcı olabilirim.

Ben daha çok fps oyunları oynuyorum fps oyunları için bu monitör nasıldır
Başlarda iyi ama sonrasında panelde sorun çıkarıyor. Osd düzgün çalışmıyor ve ölü pixel garanti diyecek kadar fazla geliyor

Bu ürünü suan kullaniyorum f/p urundur

bende aldım gelmesini bekliyorum muhtemelen yarın elimde olur

10 numara monitör. Ben de çokça araştırıp satın almıştım. Alalı 2-3 hafta oldu, çok memnunum. Bu fiyat bandına alınabilecek en iyi monitör. Yaşadığın şehirde İtopya mağazası varsa fiziki olarak satın alıp mağazada ölü piksel testini yaptırmanı öneririm.
Mağaza fiyatıyla internet fiyati ayni mi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben daha çok fps oyunları oynuyorum fps oyunları için bu monitör nasıldır
Mükemmel monitör la cok hosuma gitti bende alicam

SS IPS nedir

Mağaza fiyatıyla internet fiyati ayni mi hocam

Mükemmel monitör la cok hosuma gitti bende alicam
Fiyat aynı üstüne mağazada ölü pixel testi yapmana izin veriolar. Ölü pixel çıkarsa başka monitöre tekrar baktırıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,248
Üyeler
188,393
Son üye
Heatfix
Geri