🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

ürün geldi ben tasarımını ve görüntü kalitesini çok başarılı buldum ilk oled deneyimim olduğu için daha da hoş oldu. yalnız hoparlörünü kullanayım dedim hani kötü hoparlör olabilir onda sorun yok sanırım böyle modellerde onu göstermelik yapabiliyorlar ama kötü ötesi baya berbat bir sesi var durum benim ürünle mi alakalı yoksa herkeste böyle mi?
hoparlör ses gelsinde nasıl olursa olsun diye konulmuş hiç hoparlörünüz olmaz ancak o zamanlar için günü kurtarır ancak bu cihazdan üst seviye ses performansı beklememek lazım.

Bugün cihazımı teslim aldım. Bilgisi olmayan arkadaşlar için, dün F06 sürümü yayınlanmış, ben de direkt ona güncelledim. Şimdilik detaylı inceleme fırsatım olmadı, çünkü bilgisayarım yanımda değil, sadece laptopa bağlayabildim. Ancak ilk izlenimlerime göre, korktuğum gibi gray uniformity ya da ölü piksel gibi bir sorun yok. Şu ana kadar cihazdan memnunum. Soru ya da merak ettiği bir şey olan arkadaşlar varsa, elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

arkadaşlar bu konu üzerinden devam edelim, sıcak fırsatlar bölümünü boş yere meşgul etmemiş oluruz.

Amazona 20 stok girdi 1 tanesini çektim. 9 taksit var almak isteyen varsa çabuk tükenir.

Link

1762693167036.webp

İşbankası karta 9 taksit yapıyor 30k üzerine de 2000 tl puan var 24 kya 9 taksit baya güzel oldu teşekkürler paylaşan arkadaşa 4k lık lego aldım iade yapıcam gelince hediye kartına bi aksilik olmazsa :)

Monitör ile alakalı dikey çizgiler oluştuğu söyleniyor bayağı bir kişi bu sorunu yaşayıp iade etmiş.

Reddit üzerinde yapılan son paylaşımlara bakılırsa durum hiç iç açıcı görünmüyor. Hali hazırda qd kullanıyorum ve geçmeyi düşündüğüm bir modeldi fakat bir süre beklemek şart gibi, çoğunluk iade etmiş.

Bunu duymak iyi olmadı iade mi etsem.
Açıkçası yorumlardan sonra bende vazgeçtim. Pek firmware ile düzelecek bir şeye benzemiyor, bariz kronik bir problem var gibi görünüyor. Son güncelleme sonrası değişen bir şey olmadığından da bahsetmişler. Farklı markaların bu paneli kullanan modellerini bekleyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,849
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri