🔥İndirim Gigabyte A520 AORUS Elite ATX anakart, AMD AM4 3974TL

TurkoyuncuNET

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211

Gigabyte A520 AORUS Elite ATX anakart, AMD AM4 CPU'lar için

Fiyat: 3974 TL (Son Altı Ayın En Düşük Fiyatı)

Ekran görüntüsü 2025-11-30 184242.webp

Yapmayın etmeyin ya ölü sokete şu paralar verilmez

Anakartı arızalı, yükseltmek isteyen veya anakartından memnun olmayan birçok kullanıcı var. Bu fırsat onlara hitap ediyor. Tek tek AM4 sistem toplamak saçmalık zaten.

A520 b550 den falan kötüdür değil mi
VRM'leri iyi bir A520, VRM'leri kötü bir b550 anakarttan her türlü iyidir. Tier list araştırması yapmadan anakart almayın. Yonga setleri arasındaki farkları iyice karşılaştırıp ihtiyacınıza göre bir karar verin.

Ölü soket. B450sini 2020de kullandım.
Bu B450den de kötü.
İllaki alacaksanız b450 2. El bir anakart bulun .

Bununla ilgili düşüncen nedir? Almalı mıyım? Yoksa Biostar b650mp-e pro ile devam mı etmeliyim?

Bununla ilgili düşüncen nedir? Almalı mıyım? Yoksa Biostar b650mp-e pro ile devam mı etmeliyim?
Herhangi bir sorun yaşamıyorsanız neden yükseltiyorsunuz anlayamadım. PCI-e hataları mı alıyorsunuz? Eğer problem yaşamıyorsanız mantıklı bulmuyorum yükseltmeyi. Biostar anakartı 2. elde satmakta oldukça zorlanırsınız. Ayrıca vatanda 9 bin TL'ye MAG B650 Tomahawk var o attığınız Asus'dan çok daha iyi bir anakart. hi-end VRM bulunuyor. B850 tomahawk max anakartla aynı VRM yapısına sahip.

Herhangi bir sorun yaşamıyorsanız neden yükseltiyorsunuz anlayamadım. PCI-e hataları mı alıyorsunuz?
Fan rgb vs ayarlarını yapamıyorsun. Bunun için bir program mevcut değil. Bios ile de biraz zor oluyor. İyi bir şey almak istiyorum hem zamlar gelmeden hem de ileriye dönük güncelleme yapmak istersem diye. 7500F kullanıyorum, seneye bunu yükseltmeyi düşünebilirim. Ekran kartı 4070 super bu beni 3 sene götürür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,747
Üyeler
185,794
Son üye
xBuio
Geri