Gigabyte aorus 16x 9sg VS gamegaraj slayer r9t

Reaksiyon skoru
45
İki bilgisayarın linkini de bırakıyorum hangisi sizce daha alınabilir?
Servislerine güvenebilirmiyim?

GPU'ların baz performansı benzer. 5060 daha güncel.
Slayer R9T'nin işlemcisi daha güçlü, pil süresi düşük ancak AORUS 16X 9SG'de de düşük olur.
AORUS daha ılık çalışır. Slayer R9T sıcak çalışır ancak sorun olmayacaktır, performanstan (fazla) kayıp yaşatmıyor.
Slayer R9T'nin 300 Hz avantajı bulunuyor. AORUS'a göre ekranın, kaliteden ziyade akıcılık farkı olur.
Kozmetik farkları, port sayıları kişiye özgü detaylar; GPU, CPU, ekran kadar göze çarpmaz muhtemelen.

Meşhur markaların servisleri, sorun çıktığında nasıl çözüyorlar çokça yazılıyor. Genel olarak sorunları kısa yoldan çözmeye çalışıyorlar (parça değişimi) veya çözemiyorlar, illa ki bir kusur oluyor.
Game Garaj'ın servisi hakkındaki yorumlar olumlu, çözüm odaklılar. Diğer servislere göre olumsuz yorum daha az olur; orantısal anlamda değil, müşteri memnuniyetine odakları anlamında.

GPU'ların baz performansı benzer. 5060 daha güncel.
Slayer R9T'nin işlemcisi daha güçlü, pil süresi düşük ancak AORUS 16X 9SG'de de düşük olur.
AORUS daha ılık çalışır. Slayer R9T sıcak çalışır ancak sorun olmayacaktır, performanstan (fazla) kayıp yaşatmıyor.
Slayer R9T'nin 300 Hz avantajı bulunuyor. AORUS'a göre ekranın, kaliteden ziyade akıcılık farkı olur.
Kozmetik farkları, port sayıları kişiye özgü detaylar; GPU, CPU, ekran kadar göze çarpmaz muhtemelen.
Teşekkür ederim yüksek ihtimalle R9T alacağım

5060 al 4070le saf güçte çok farkı yok mobil tarafta ama dlss4 işin içine girince farklı bir boyuta evriliyor. ayrıca eksa bilgisayarın güvencesi çok farklı. üstteki arkadaşa katılıyorum.

Gigabyte soğutma ve kasa kalitesi olarak daha iyidir. Gamegaraj işlemcisi daha güçlü.4070 kas gücü saf performans olarak 5060 dan daha güçlüdür ayrica dlls 4 güncellemesi 4070 de aliyor sadece mfg bulunmuyor fakat 40 serisinde bulunan FG her türlü sizi götürür.
Premium cihaz istiyorsanız Gigabyte alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060 al 4070le saf güçte çok farkı yok mobil tarafta ama dlss4 işin içine girince farklı bir boyuta evriliyor. ayrıca eksa bilgisayarın güvencesi çok farklı. üstteki arkadaşa katılıyorum.
40 serisinde de dlls4 mevcut.

Geri