🔥İndirim GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 34.999,54 TL

Ashandarei

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
Seviyoruz baba Aorus Serisini

Satıcısı tebilon, pek çok karta 6 taksit var. Kartın gördüğü en dip fiyat.
Sapphire nitro serisimi bumu

Fiyat avantajı sebebiyle aorus bence ikisinin de soğutması, performansı iyi gözüne hangisi güzel gelirse al.Nitronun avantajı güç kablosunun arkadan bağlanması olabilir.
Nitro'nun dezavantajı çoğu ürününde, diğer markalara göre daha çok coil whine barındırması.
Elite ve Taichi'nin yanında Nitro 3.sırada yer alır bence.

Sapphire nitro serisimi bumu
Bu model termal olarak en iyisi.
Gigabyte bence hiç bulaşmayın, diğer modelinde epey termal sorunlar var. Bu model iyi olsa bile XFX en iyisi açıkçası.
Bunu beğenmezsen de Nitro+ al hocam.

Yatay yerine dikey takacaksan tavsiye etmem içindeki putty akabiliyor. Dün 5080'
Bu model termal olarak en iyisi.
Gigabyte bence hiç bulaşma, diğer modelinde epey termal sorunlar var. Bu model iyi olsa bile XFX en iyisi açıkçası.
Bunu beğenmezsen de Nitro+ al hocam.
Bu siyah kutuyla geliyormuş, dist garantili, TR garantisi yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Nitro'nun dezavantajı çoğu ürününde, diğer markalara göre daha çok coil whine barındırması.
Elite ve Taichi'nin yanında Nitro 3.sırada yer alır bence.
Evet coil whine hepsine olabiliyor biraz şansa bağlı ama Sapphirelerde daha fazla oluyor genellikle.Dediğin gibi Taichi de çok iyi ama fiyatları uçuk gördüğüm kadarıyla ondan bu elite çok mantıklı bence bu fiyata.

Bence burada, en az RPM ile en iyi soğutmayı sağlaması önemli olan. Mesela bu model, Nitro+, TUF vs. modeller hep yüksek RPM'lerde ısıyı düşük tutuyor. Ama Taichi ve XFX'in bir ürünü 1200-1300 RPM ile daha düşük sıcaklık veriyor. Hepsi aynı değerleri vereceği için, hem soğutma hem de sessizlik açısından en idealini seçmeye çalışırdım.

Yatay yerine dikey takacaksan tavsiye etmem içindeki putty akabiliyor. Dün 5080'

Bu siyah kutuyla geliyormuş, dist garantili, TR garantisi yok.
DFS Bilgisayar'a gözü kapalı güvenebilirsiniz. Bilmediğiniz bir firma herhalde.

Fiyatin uygun olduğunu düşünmüyorum anca çok ihtiyacı olan bir iki güne kart alması gereken varsa alınabilir

DFS Bilgisayar'a gözü kapalı güvenebilirsiniz. Bilmediğiniz bir firma herhalde.
Yok, işlemcimi oradan aldım. Ama kart kendi kutusunda gelmiyor, garantisi DFS'den. "Garanti benim, kardeşime" gelince iş 32 veresi gelmiyor insanın. :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence burada, en az RPM ile en iyi soğutmayı sağlaması önemli olan. Mesela bu model, Nitro+, TUF vs. modeller hep yüksek RPM'lerde ısıyı düşük tutuyor. Ama Taichi ve XFX'in bir ürünü 1200-1300 RPM ile daha düşük sıcaklık veriyor. Hepsi aynı değerleri vereceği için, hem soğutma hem de sessizlik açısından en idealini seçmeye çalışırdım.
Aynı fiyat ve TR garantili XFX alır geçerim. Taichi geri planda kalıyor açıkçası, 9070XT'de XFX ve diğerleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri