GIGABYTE B450M S2H

Reaksiyon skoru
0
Saygıdeğer arkadaşlar b450m s2h anakartini kullanmaktayım benim sorunum windows 10 kurulu ssdyi bilgi sakladığım hdd yi anakart görmüyor bilgisayarı açınca direk biosa giriyor ve bakıyorum ssd ve hdd algiliyormu diye algılamıyor kablolarda düzgün takılı bios güncellemesini de yaptım her yolu denedik bir sonuç alamadim varsa bu sorunla karşılaşan yada bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler

SATA güç kablosunu taktınız değil mi?

technopatın bir videosu vardı hdd görmeme ile alakalı formattan sonra.

HDD'ye yeni bölüm oluşturup biçimlendirdin mi?

Saygıdeğer arkadaşlar b450m s2h anakartini kullanmaktayım benim sorunum windows 10 kurulu ssdyi bilgi sakladığım HDD yi anakart görmüyor bilgisayarı açınca direk biosa giriyor ve bakıyorum ssd ve HDD algiliyormu diye algılamıyor kablolarda düzgün takılı bios güncellemesini de yaptım her yolu denedik bir sonuç alamadim varsa bu sorunla karşılaşan yada bilen biri yardımcı olabilirse sevinirim teşekkürler
dostum bende sistemi yeni aldım ve aynı sorun bende de oldu ilk önce bilgisayar yönetimine gir ordan depolama ordan da disk yönetimi sonra siyah kısma sağ tıkla ve yeni basit birim e bas sonra kur [anakart gigabyte b450m s2h]

dostum bende sistemi yeni aldım ve aynı sorun bende de oldu ilk önce bilgisayar yönetimine gir ordan depolama ordan da disk yönetimi sonra siyah kısma sağ tıkla ve yeni basit birim e bas sonra kur [anakart gigabyte b450m s2h]
hocam pc yi açınca gigabyte yazıyor anakart ismi orda biraz bekliyor sonrada bios a giriyor ve bakiyorum depolamaya hiç bir şey göstermiyor ssd ve hdd takılı ama göstermiyor son 10 a giriş bile yapamıyorum sıkıntı büyük anlamadim gitti
Post automatically merged:

HDD'ye yeni bölüm oluşturup biçimlendirdin mi?
hocam daha önceden giriyordu win10 a artık girmiyor bios a atıyor gigabyte anakartta böyle bir sıkıntı görüyorum ama başka sorunum yok gayet iyi

bios da görünmüyor anladığım kadarıyla
fast boot kapalı mı
csm ayarlarını elledin mi (only legacy olarak duruyor mu)
f12 ile girdiğinde gözüküyor mu

technopatın bir videosu vardı HDD görmeme ile alakalı formattan sonra.
formatla alakası yok sadece ssd ve hdd görmüyor sisteme giriş yapamıyorum
Post automatically merged:

bios da görünmüyor anladığım kadarıyla
fast boot kapalı mı
csm ayarlarını elledin mi (only legacy olarak duruyor mu)
f12 ile girdiğinde gözüküyor mu
denemedim ama bakıcam haber veririm

Geri