🔥İndirim Gigabyte B550M-DS3H 1806 TL

Hocam B550M yazsaydınız ATX anakart sandım havalara uçtum afıphfsaıpho

300rl daha verip tr garantili almak daha mantıklı bence

Başlık ve fotoğraflar rev1. 4 modeli. TR de satılanların neredeyse hepsi rev 1.5 modeli kırpılmış versiyon.

GIGABYTE B550M-DS3H MAB AMD B550 AM4 DDR4 4733MHZ DVI HDMI https://amzn.eu/d/2pMROx0
hocam trde satılanla bunun arasında ne fark var çünkü tam şu sıralar sistem topluyorum da 5600lü anakart olarak hepsiburadada satılan anakartı alıcaktım bu mu daha iyi o mu

300rl daha verip tr garantili almak daha mantıklı bence
Onlar rev 1.5 o yüzden bunu paylaşıyorum zaten.
Post automatically merged:

hocam trde satılanla bunun arasında ne fark var çünkü tam şu sıralar sistem topluyorum da 5600lü anakart olarak hepsiburadada satılan anakartı alıcaktım bu mu daha iyi o mu

hocam attığınız forumda argb portlarının kaldırıldığı yazıyor tamamen mi kaldırıldı yoksa başk bir yere bağlayıp da kullanabiliyor muyuz

çok gerekli olmayan şeyleri kırpmışlar evet ama garanti başka bir durum sıkıntı yaşadığımızda anakart direk çöp olur.

yine de alınır mı ? alınabilir gibi

çok gerekli olmayan şeyleri kırpmışlar evet ama garanti başka bir durum sıkıntı yaşadığımızda anakart direk çöp olur.
Hayır olmuyor. Çok gerekli olmayan dediğin zaten bu fiyatta satılmasını sağlayan özelliklerdi. 4 ram slotu vs var diye alınmıyordu. B550m k gibi anakart olmuş. Bomboş. B450 den farkı yok gen4 desteklemesi dışında.

Şunu da ekleyim. Amazon TR üzerinden Germany den aldığınız her ürün 30 gün iade hakkınız var. Sonra ki 2 yıl boyunca üründe sorun varsa ithalat ücreti kesilip anakart iade alınıyor her türlü.

aldım hocam umarım rev 1.4 gelir de argbleri kontrol edebilirim

2022 şubatında abdullah abinin hikayesinden 860 TL'ye almıştım hala kullanıyorum rev 1.4 modeli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri