🔥İndirim Gigabyte B550M DS3H 1923 TL

3.1K olmuş fiyatı çok iyiydi.

Merhabalar,

numaralı siparişinizdeki anakart maalesef hatalı fiyat nedeniyle iptal edilecektir.
Ücret iadesi tarafınıza yansıtılaacaktır.

Sağlıklı günler dilerim.

Bundan sonra kürdan bile alsam amazondan satın alacağım. Bu tarz saçmalıklarla hiç karşılaşmadım ve bütün sorunlarımı da anında çözdüler.
Ben de bunu diyordum 3gün öncesine kadar :D Amazon satıcı gönderici amazon ürünümde sorun çıktı servisten doa raporu olmadan işlem yapamayız dediler servis de kesinlikle cevap vermiyor 5günde 15 farklı temsilci ile görüştüm hepsi doa raporu olmadan bir şey yapamayız diyor :D

Ben de bunu diyordum 3gün öncesine kadar :D Amazon satıcı gönderici amazon ürünümde sorun çıktı servisten doa raporu olmadan işlem yapamayız dediler servis de kesinlikle cevap vermiyor 5günde 15 farklı temsilci ile görüştüm hepsi doa raporu olmadan bir şey yapamayız diyor :D
Benimde satıcı amazon.de olan siparişim için sorunum olmuştu teslimat süresi ile ilgili. 40 güne yakın bir sürede teslim etmişlerdi darlaya darlaya. O sırada şikayetvarı biraz inceleyince basit problemler için kesinlikle çözüm üretmeyen temsilci şikayetleriyle dolu. Amazonda kötünün iyisi artık gözümde. Şirket politikaları belki iyi olabilir ama hiç bir işe yaramayan temsilcilerle dolu. Dhl ye iadeye gidiyorum müşteri hizmetlerine yazıyorum hangi belgeler lazım diye. Temsilcinin dediği belgeleri hazırlıyorum gidiyorum dhl ye kargom kabul edilmiyor. Koca kafalı temsilci iki kez teyit etmeme rağmen eksik belge göndermiş vs vs uzar gider. Türkiye de dua edeceksin artık aldığın üründe sorun çıkmaması için.

Geri