mp-e proB650mp-e pro mu bu mu 7500f 9060xt ile kullanacağım
Geçen 6300'e b650 eagle ax konusu görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam öyle bişey bulursanda alabilirsinmp-e pro
Beklersen incehesap gaming gecesinde colorful b650m plus v14 arada 4.5k'ya düşüyor mp-e prodan biraz daha iyi
Tam tersi canım anakart ucuz olmasına rağmen gen5 destekli ise o tercih edilir, hız ihtiyacı olan da gen5 m2 sini de alır. Gen5'e para yetiyor diye fazladan anakarta para vermeyi sadece bir gamer düşünür.Hocam mesele takmak değil gen5 ssd fiyatlarından dolayı ona o parayı verecek adam gidipte b650 almaz neden 3 liralık anakarta 10liralık ssd atsın
Ama bunun mhzsi çok daha yüksek neden mp-e pro daha iyi anakarttan anlamam damp-e pro
Beklersen incehesap gaming gecesinde colorful b650m plus v14 arada 4.5k'ya düşüyor mp-e prodan biraz daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçen 6300'e b650 eagle ax konusu görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam öyle bişey bulursanda alabilirsin
Tek tek farkları atmayı üşendim ama anakartlardaki tek olay mhz limiti değil hatta neredeyse hiç bir önemi yok am5 anakartlardaAma bunun mhzsi çok daha yüksek neden mp-e pro daha iyi anakarttan anlamam da
anladım peki bu fiyat aralığında b650mp-e prodan daha iyisi var mı peki maks 5k civarı bu arada konuda bahsedilen anakartta oc özelliği var görünüyorTek tek farkları atmayı üşendim ama anakartlardaki tek olay mhz limiti değil hatta neredeyse hiç bir önemi yok am5 anakartlarda
Lane'ler, pcie slotları, giriş portları, vrm güç iletimi, vrm soğutması, m.2 girişleri vs. gibi farklar olabiliyor anakartlar arasında
Onun dışında b840 chipseti a620'lerin devamı gibi, işlemci oc yapamıyorsun b650'lerde yapabiliyorsun