Gigabyte B850 Eagle WiFi6E AM5 anakart 8.415 TL

Dolu ve güzel gözüküyor ilerde 7800x3d düşünüyorum şimdi 7500f ile kullansam bozar mı

bozar mı derken anakartı yakacağından falan değil 7500fin tam performansını alırım dimi yine bi aksilik çıkmaz yani
alırsın dost eski anakartını bilmiyorum ama daha iyi perf alırsın

Pahalı pahalı alın arkadaşlar. Daha iyi kazanınca kampanya yapma ihtimali daha yüksek oluyor :)

chipset harici nasıl fark yaratır hocam 7500f ile kullanmayı düşünüyorum

hocam hazır bulmuşken size daha genel bir soru sorayım. 12400f 4060 kullanıcısıyım. am5 e geçiş yapmak istiyorum anakartımı ve işlemcimi sattım upgrade yapacağım 7500f in yanına da bahsettiğim gibi msi alacaktım. öneriniz var mı sizce ne yapmalıyım? işlemci ve anakart konusunda emin olamadım hala

hocam hazır bulmuşken size daha genel bir soru sorayım. 12400f 4060 kullanıcısıyım. am5 e geçiş yapmak istiyorum anakartımı ve işlemcimi sattım upgrade yapacağım 7500f in yanına da bahsettiğim gibi msi alacaktım. öneriniz var mı sizce ne yapmalıyım? işlemci ve anakart konusunda emin olamadım hala
işlemci güzel bu anakartı da alabilirsin atx olması zorunlu değilse başka anakartta önerebilirim ama bu anakart bence alınır şuan gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,514
Üyeler
174,888
Son üye
vlitz
Geri