bitti hocam sepete ekle diyordu mağazalarda diyor şimdiişlemci güzel bu anakartı da alabilirsin atx olması zorunlu değilse başka anakartta önerebilirim ama bu anakart bence alınır şuan gayet güzel
bitti hocam sepete ekle diyordu mağazalarda diyor şimdiişlemci güzel bu anakartı da alabilirsin atx olması zorunlu değilse başka anakartta önerebilirim ama bu anakart bence alınır şuan gayet güzel
mağaza yakınsa mağazaya gidip alabilirsin değilse bakarız başka anakartbitti hocam sepete ekle diyordu mağazalarda diyor şimdi
mağaza yok hocam maalesef. sizce ne yapmalıyım?mağaza yakınsa mağazaya gidip alabilirsin değilse bakarız başka anakart
Üstad 7800x3d için anakart önerirmisin uygun fiyatlı ihtiyaçlaeı karşılayacakBu ne be..
Bu kart ethernet 1 Gbit miş. Type c port bile 20Gbps değil. 12 faz ve 8+4 CPU pin girişi.
MSI B650 de, 2.5 Gbit ve 20 gpbs type c portu var.14 faz ve 8+8 CPU pin girişi.
Bunlardan sonra gerisine bakma gereği bile duymadım. Allah akıl fikir versin bu kartı şiddetle tavsiye edenlere
Üstad 7800x3d için anakart önerirmisin uygun fiyatlı ihtiyaçlaeı karşılayacak
İndirim olur mu acaba yoksa alayım mı ssd de 1 tb renegade düşünüyorumB650 GAMING PLUS
7500 liraya daha iyisini bulamazsın.Fiyatindan da ziyade, herşeyiyle güzel bir kart zaten.
bindirim bile olabilirİndirim olur mu acaba yoksa alayım mı ssd de 1 tb renegade düşünüyorum
KASA: P360A Phanteks
RAM: patriot viper 32 Gb 1x16 6000mhz CL30
CPU Cooler : phantom spirit
Şuanlık elimde olanlae bunlar böyle bir setup için önerin var mı sadece online oyunlar oynuyorum RAİNBOW SİX ,BF1 , LOL ,CS2 , Valo gibi
İşlemciyi o yüzden 7800x3d düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartınıda 3080 alıcam gibi ikinci el çok fazla ekran kartlık işim olmuyor hep rekabetçi ayar olduğu için oyunlar
İndirim olur mu acaba yoksa alayım mı ssd de 1 tb renegade düşünüyorum
KASA: P360A Phanteks
RAM: patriot viper 32 Gb 1x16 6000mhz CL30
CPU Cooler : phantom spirit
Şuanlık elimde olanlae bunlar böyle bir setup için önerin var mı sadece online oyunlar oynuyorum RAİNBOW SİX ,BF1 , LOL ,CS2 , Valo gibi
İşlemciyi o yüzden 7800x3d düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartınıda 3080 alıcam gibi ikinci el çok fazla ekran kartlık işim olmuyor hep rekabetçi ayar olduğu için oyunlar
Teşekkür ederim sağolunAl bu kart güzel.
8000 liraydı normalde,.dolar artınca 8500 olmuştu. Şu an ki fiyatı iyi.
Sistemini kur, hiç sıkıntısız stressiz kullanırsın. Şimdiden hayırlı olsun
Teşekkür ederim sağolun