❌İndirim Bitti! ASROCK B850 Riptide WIFI 9999₺

hayır sakınn gir asrock subreddtine bak. Asrock mobolar ryzen 9ları yakıyor şu an. Uzak DUR!
Evet, internette bu tip şikayetler var Asrock kartların bu işlemcilerle ilgili sorunlar yarattığı.

Genel anlamda ise güzel bi' kart, görsel olarak da gayet başarılı duruyor. Takipte olduğumdan indirimi gördüm sabah ama alsam elimdeki daha kutusu açılmamış B650 kartı satmam gerek, bunla da uğraşmak istemiyorum hiç.

Artık bundan sonraki seri hangisi olursa o zaman bi' geçiş yaparız.

Evet, internette bu tip şikayetler var Asrock kartların bu işlemcilerle ilgili sorunlar yarattığı.

Genel anlamda ise güzel bi' kart, görsel olarak da gayet başarılı duruyor. Takipte olduğumdan indirimi gördüm sabah ama alsam elimdeki daha kutusu açılmamış B650 kartı satmam gerek, bunla da uğraşmak istemiyorum hiç.

Artık bundan sonraki seri hangisi olursa o zaman bi' geçiş yaparız.
hayır sakınn gir asrock subreddtine bak. Asrock mobolar ryzen 9ları yakıyor şu an. Uzak DUR!
Hangisi anakartı önerirsiniz beyler ne alayım bütçe 8-14k arası eğer 8k daki daha fp ise onu alırım bütçe fp ye göre

9800x3D ile iyi çalışır mı beyler tavsiye edermisiniz.
çalışır muhtemelen amd işlemciler intel gibi çok fazla tdp lere çıkmıyor 130 civarı görüyor ama 200 e bile yaklaşmıyor 17 fazlı bir anakart güzel bir sogutucu ile enfes olur

Hangisi anakartı önerirsiniz beyler ne alayım bütçe 8-14k arası eğer 8k daki daha fp ise onu alırım bütçe fp ye göre
Bi' çok seçenek var aslında, kafaya yatan olur. Arada çok ekstrem farklar olacağını sanmam. Sıcaklık vs incelemeleri sanırım şu an için yok...

Çalışırdı ama indirimli stok bitmiş

Sağol dostum inceleyeceğim çok arada kaldım indirimleri falan mı beklesem diyorum sistem upgrade edicem çünkü ddr4 var şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,075
Üyeler
174,979
Son üye
YunusEmre7384
Geri