SelimAkoguz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 210
- İsim
- Selim
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O bahsettiğim MSI garantisi Türkiye'de de geçiyor. Telefonla arayıp sorduğum da geçerli olduğu söylendi.arkadaşım millet boş mu konuşuyor kaç kişi demiş 2 sene diye. o Avrupa için geçerli Türkiyede geçmez 3. sene garanti istersen MSI AMD ye mail atarsın 3. sene ek garanti istiyorum diye 3. sene garantini kullanırsın Türkiyeyi bağlamaz yasal olarak 2 sene garanti süresi vardır Türkiyede ithalatçı firmanın garanti belgesinde yazar ztn 2 sene diye
Buraya da gördüğüm yazılardan dolayı danışıyorum, adamların kendisi bunun paylaşımını yapmış önceden.
Aynı zamanda garanti sürelerinin yazdığı başka bir kaynak:
Puan Kazan, Rozetleri Aç. Ödül al. | GIGABYTE AORUS Ödül Programı
Üyeliğinizden en iyi şekilde yararlanın - oyunların tadını çıkarın, arkadaşlarınızı davet edin, puan kazanın, ödüller kazanın ve daha fazlasını yapın. Kaydolurken Davet Kodumu kullanarak hemen 5 AORUS Puanı kazanın!
member.aorus.com
Uzantı da TR geçtiğinden dolayı Türkiye'de geçerli garanti süresidir diye düşünüyorum.
Bak attığım resimden de görebilirsin, böyle bir durum var gibi duruyor.
Msi ekran kartı için Servispoint'di sanırım yetkili servis, onları aradığımda kendileri teyit etmişti *TR*'de geçerli 3 yıl garanti olduğunu. Gigabyte'da da böyle bir mevzu varmı diye merak ettiğimden konuyu açtım. Başka forumlarda da daha önceden tartışması dönmüş, kesin cevabı merak eden başka bir zaman illa olur o yüzden kesin cevabı arıyorum.