🔥İndirim Gigabyte GS25F2 200 Hz Hoparlörlü 4.199 TL

sadece monitör kutusunun bir köpüğü yok diye garantiye göndermediler ve eve geri geldi kablo vs her şey tam sadece küçücük bir köpük yüzünden itopyanın garanti hizmeti çok kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

katılıyorum bende g24f-2 alırken kronik yok deniliyordu
Yuh, cidden köpüğü yok diye garantiye mi almadılar. Mal mı itopya, kendi aayağına sıksa bu kadar mallık yapmamış olur.

Yuh, cidden köpüğü yok diye garantiye mi almadılar. Mal mı itopya, kendi aayağına sıksa bu kadar mallık yapmamış olur.
İtopyanin garanti geri dönüşleri hakkında çok şikayet var.

Kargoda kırılmama şansı yok köpüksüz. Kargoda kırılacak dolayısıyla ne eski ürünü ne de yeni ürünü alamayacaksin şikayet edeceksin vs vs.
G24F-2 den 2 tane var bende de. Birinde çizgi çıktı servise vereceğim. Hala da memnunum renk parlaklık olarak süperdi. Değişim gelirse 25 serisine geçerim.

Kargoda kırılmama şansı yok köpüksüz. Kargoda kırılacak dolayısıyla ne eski ürünü ne de yeni ürünü alamayacaksin şikayet edeceksin vs vs.
G24F-2 den 2 tane var bende de. Birinde çizgi çıktı servise vereceğim. Hala da memnunum renk parlaklık olarak süperdi. Değişim gelirse 25 serisine geçerim.
onun yerine başka köpük koydum gene kabul etmediler diretiyolar gereksiz illede orjinal parça diye

onun yerine başka köpük koydum gene kabul etmediler diretiyolar gereksiz illede orjinal parça diye
O zaman ayrı mevzu. Monitörde bu şart var diye hatırlıyorum diğer parçalarda kutu olması yeterli. Servis noktası da çok uzakta kendiniz götürmeniz zor.

Son düzenleme:
monitor ulaştı bana, ölü piksel yok suan . ısık sızması yok denecek kadar az var, g24f te bariz belli olacak ama kabul edilebilir sekilde vardı. ghosting yok. hoparlor youtube da ses arttırması iyi yapılmamış bi videoda yetmeyebiliyor. tek sorunu benim masam bi tık alçaktı, bu monitorde yukseklik ayarı yok. alacaklar bunu göz önunde bulundursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri