🔥İndirim Gigabyte M28U 28 İnç 4K IPS 13.999 TL

oha niye böyle
Bilgisi olan yazabilir mi hem 4k hem 144hz hem 1ms monıtor nasıl bu kadar ucuz olabiliyor

oled monitörler ucuzlamadığı sürece yeni monitöre geçmem

Bu tokatlamıyor mu

Attığınız monitör 1 ayda bozulur.
Neden hocam Marka yuzunden mi? Özellikleri baya iyi duruyor ki bu renk gamutunda kullanacaklari panelin kötü olacaginida sanmiyorum Dual Mode lu en ucuz monitor sanirim

Neden hocam Marka yuzunden mi? Özellikleri baya iyi duruyor ki bu renk gamutunda kullanacaklari panelin kötü olacaginida sanmiyorum Dual Mode lu en ucuz monitor sanirim
Yaw arkadaş bozulur demiş açıklamasını yapmamış şimdi sıkıntılı mı sıkıntılı monitör ama gigabyte de aynı şekilde sıkıntılı ben ikisi arasından seçecek olsam alırım gamepower sıkıntılarıda aynı bu arada ekranın aniden siyaha dönüp yeniden başlatma gibi aynı sorunlar var sadece gamepower az daha sıkıntılı öyle diyeyim 14k monitör olduğu içinde beklenir zaten

Yaw arkadaş bozulur demiş açıklamasını yapmamış şimdi sıkıntılı mı sıkıntılı monitör ama gigabyte de aynı şekilde sıkıntılı ben ikisi arasından seçecek olsam alırım gamepower sıkıntılarıda aynı bu arada ekranın aniden siyaha dönüp yeniden başlatma gibi aynı sorunlar var sadece gamepower az daha sıkıntılı öyle diyeyim 14k monitör olduğu içinde beklenir zaten
gigabyte'da kvm switch var, panelini lg'den alıyor diye biliyorum.

gigabyte sıkıntılı değil ki gayet güzel monitörler üretiyor

İşkembeden sallamaya gerek yok kim diyor gigabye sıkıntılı diye? hayatında giga monitör mü kullandın? konudaki monitörü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum muazzam bir monitör. Olay sadece 4K IPS olması değil, panelin kaliteli olması. Rtings incelemeleri ortada, kendinden çok daha pahalı monitörlerden bile daha iyi panele sahip M28U.

İhtiyacı olan çöksün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri