Beyefendi
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
sff kart nedir hocam?70 derece 1000 rpm de calışsa iyi ama bu model 2300 rpm de calısıyor.
nvidiada sff yazsını gördün mü kaçacaksın.
sff kart nedir hocam?70 derece 1000 rpm de calışsa iyi ama bu model 2300 rpm de calısıyor.
nvidiada sff yazsını gördün mü kaçacaksın.
gücüyle oynanmış kart demeksff kart nedir hocam?
ya o fark 3-5 fps ancak eder.gücüyle oynanmış kart demek
ağustosta aldığım fiyat kasım indirimi diye geldi. sorarsanız kasım indirimleri he. sanırım kampanyalar ağustosta yapılıyor sadece kasımda ısıtıp tekrar önümüze koyuyorlar afiyet olsunRX 9070 yine alınmaz oldu.
GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE SFF 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE GeForce RTX 5070 WINDFORCE SFF 12G GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam zamanında 3 model amd kart kullandım çok sorun yaşadım insanı bilgisayar mühendisi yapar amd ekran kartı kullanmak sorunları çözücem diye. Ben de aldım bu kartı Nvidia iyidir.Bu kart ile saphire nitro+ 9070xt arasında kaldım sizce hangisi
Alamadan bittiHocam zamanında 3 model amd kart kullandım çok sorun yaşadım insanı bilgisayar mühendisi yapar amd ekran kartı kullanmak sorunları çözücem diye. Ben de aldım bu kartı Nvidia iyidir.
fiyata bağlı 9070 ya da xt oyun odaklı alıyorsan. İş odaklı alıyorsan performanslara bakarak almak lazım ama genel olarak iş amaçlı 5070 ya da 5070 superi beklemen en doğrusuBugün tekrar giricek muhtemelen stoğa girmişler web te, sizce bu kart mı yoksa 9070xt pulse veya nitro mu