Gigabyte RTX 5070 ekran kartı alınır mı?

O kadar para vereceğine rx 9070 xt kovala.
4k da artık 12 gb sınırı geçiliyor.
Bu modelin soğutması nasıldır bilmiyorum ama bu parayı bu karta vermem açıkçası.

arkadaşlar, ben bu ekran kartını almayı düşünüyorum. Fiyatını makul kabul edersek, yani fiyatı göz önünde bulundurmazsak, bu ekran kartı alınır mı? Uzun vadede sorun çıkarır mı? Kaliteli bir ekran kartı modeli mi? Bahsetiğim model bu RTX 5070 3 fanlı.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...2gd-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,903268812.html
eğer 5070 alacaksan 2 fanlı modellerini öneririm çünkü 3 fanlı modelleri bir tık tuzlu 3 fanlı modelin üstüne 2-3 bir şey koyarak 9070XT alınabiliyor https://www.akakce.com/ekran-karti/...roc-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,987924889.html şu daha f/p olacaktır.

Soğutması iyi demiş fakat yine alınmaz.
Gainward pyhton 5070 3 fanlı var bende. 27500e almıştık ince cuma ile. Soğutması fena değil.
Rx 9070 xt alın. Asus tuf geçen gün 30999 dan satıldı vatanda.

Arkadaşlar adam özellikle fiyatını göz önünde bulundurmazsak demiş tüm yorumlar fiyatla ilgili :) Hocam 5070'in diğer modellerine bakın örnek video:
Epey kaliteli duruyor. Tabi sizde bir bakın.

Arkadaşlar adam özellikle fiyatını göz önünde bulundurmazsak demiş tüm yorumlar fiyatla ilgili :) Hocam 5070'in diğer modellerine bakın örnek video:
Artık kartlar aşırı ısınmıyor. 5070ler genelde yakın değerlerde
O parayı bu karta vermek bence sınır değerde. Tabi ki onun keyfine kalmış. Belki de nvidia seviyordur.

fiyatı göz önünde bulundurmak zorunda gibi hissettik çünkü hani 2-3k verip 9070XT almak varken bunu almak büyük saçmalık olur ha ben yine diyim orta seviye bir soğutma sağlar.

fiyatı göz önünde bulundurmak zorunda gibi hissettik çünkü hani 2-3k verip 9070XT almak varken bunu almak büyük saçmalık olur ha ben yine diyim orta seviye bir soğutma sağlar.
Ooooo Jambooo :) Şimdi fark ettim sen olduğunu. Ne var ne yok?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
ooo senin pc ye noldu geldi mi :D
Yok be... Dün gelecekti İSTANBUL KARGO SEFERİ İPTAL EDİLMİŞ. Sana demiştim ya 2. el vs almak istemiyorum elimde patlar diye. Al bak şansızlığımın bir göstergesi daha. Teee bayramdan sonra gelecek

Yok be... Dün gelecekti İSTANBUL KARGO SEFERİ İPTAL EDİLMİŞ. Sana demiştim ya 2. el vs almak istemiyorum elimde patlar diye. Al bak şansızlığımın bir göstergesi daha. Teee bayramdan sonra gelecek
eyvahlar olsun neyse geç olsun güç olmasın bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri