Yardım Gigabyte RX 9070XT ısı değerleri normal mi ?

Birisii

80+
Reaksiyon skoru
169
Arkadaşlar kartı alalı 9 gün felan oldu 0 kart bu ısı değerleri normal mi ?

Adsız.webp

Normaldir ama ilkez gördüm. Bukadar ısındıgını benim 5070 2k da max80 derece ama baktım testlere normal

%35 fan kullanimda 62 derece olması normal geldi fanlar %50 cikarsa zaten 55 dereceler geriler

%35 fan kullanimda 62 derece olması normal geldi fanlar %50 cikarsa zaten 55 dereceler geriler
Hocam beni korkutan vram sıcaklığı 90 derecede birde hotspot sıcaklığı 85 derecede yüksek gibi geldi bu değerler tamda anlamıyorum şimdi bir yerimden bir şey uydurmayayım diye size sordum daha iyi anlarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam çok iyi diger ucuz modellere göre onlar 67 68 görürken 62 çok iyi rakam degerler normal
Hocam beni korkutan vram sıcaklığı 90 derecede birde hotspot sıcaklığı 85 derecede yüksek gibi geldi bu değerler tamda anlamıyorum şimdi bir yerimden bir şey uydurmayayım diye size sordum daha iyi anlarsınız

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hotspot değeri de, Vram değeri de olması gerektiği gibi korkulacak bir şey yok. İadelikte bir olay görünmemektedir.

gigabyte ama hangi model?

değerler normal hatta forumda çok daha kötü değerler alanlar vardı

Gaming model evet sıcaklıklar iyi hocam normal.
değerler normal hatta forumda çok daha kötü değerler alanlar vardı
Benimkine benzer sorun yaşayanlar olmuş Globalde iade edilmesi söyleniyor özellikle redditte

Redditteki elemanın sıcaklık değerlerine yakınım.

Galiba kartı geri iade edeceğim daha yaz tam gelmeden sıcalık böyle yazın kavrulur bu kart lanet olsun ya valla sinirim bozuldu sabah sabah

Benimkine benzer sorun yaşayanlar olmuş Globalde iade edilmesi söyleniyor özellikle redditte

Redditteki elemanın sıcaklık değerlerine yakınım.

Galiba kartı geri iade edeceğim daha yaz tam gelmeden sıcalık böyle yazın kavrulur bu kart lanet olsun ya valla sinirim bozuldu sabah sabah
gigabyte gaming ile sıcaklık değerleri hakkında gene şikayet eden bir arkadaş daha vardı kart yeni çıktığında. İade edip içiniz rahat edebilir tabi. Sonra temiz kafayla tekrar bakarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,544
Üyeler
187,062
Son üye
sanjar
Geri