🔥İndirim GigabyteAorus WaterForce GP- GME 360I Beyaz 3669TL

SerhatKRbb

80+ Silver
Reaksiyon skoru
918
1. Modeli Waterforce II değil Tasarimi çok güzel performansı Arctic ile kiyaslanamaz ama Hem estetik acisindan hemde performans için am5te yeterli olucaktır.

YT de R9 7900 ile yapilan testlerde CinebenchR23 te 85 Derecede tutmayi başarmış fiyatina gore alinabilir. AM5 kiti olup olmadigi yazmiyor ancak test sisteminde 7900 kullanildigija göre montajlanabiliyordur

1. Modeli Waterforce II değil Tasarimi çok güzel performansı Arctic ile kiyaslanamaz ama Hem estetik acisindan hemde performans için am5te yeterli olucaktır.

YT de R9 7900 ile yapilan testlerde CinebenchR23 te 85 Derecede tutmayi başarmış fiyatina gore alinabilir. AM5 kiti olup olmadigi yazmiyor ancak test sisteminde 7900 kullanildigija göre montajlanabiliyordur

Arctic bu fiyatlara bulunuyorsa (kışın bulunuyordu) bunu seçmek saçmalık olur. Gigabyte denen markadan nefret ettiğim kadar hiçbir markadan nefret etmiyorum ama adamların fan tasarımı çok hoş

Arctic bu fiyatlara bulunuyorsa (kışın bulunuyordu) bunu seçmek saçmalık olur. Gigabyte denen markadan nefret ettiğim kadar hiçbir markadan nefret etmiyorum ama adamların fan tasarımı çok hoş
Meraktan soruyorum Windforce ekran kartı mı kullandın :kekw:

Hem Windforce hem Gaming Oc kullandım ikisinden yana da problemim yoktu ama o anakartları yok mu anakartları mouseları yok mu güç kaynakları yok mu hepsi birbirinden berbat maalesef aldığım her ürünü sıfır olsa bile sorunlu çıktı. Ekran kartlarıysa az çok yanan ekran kartlarına bakıyorum hepsi bu marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanmaması için hiçbir sebep yok :D güç kaynaklarını saymıyorum bile

IMG_7318.webp

Son düzenleme:
Hem Windforce hem Gaming Oc kullandım ikisinden yana da problemim yoktu ama o anakartları yok mu anakartları mouseları yok mu güç kaynakları yok mu hepsi birbirinden berbat maalesef aldığım her ürünü sıfır olsa bile sorunlu çıktı. Ekran kartlarıysa az çok yanan ekran kartlarına bakıyorum hepsi bu marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Çok iyi anlıyorum sizi hocam. Hem ekran kartı hem de anakartını kullandım, anakartı yine iyiydi de o Windforce'u ilk tasarlayanı Allah bildiği gibi yapsın onu :kekw: çok çektirdi bana

Herkes tasarımı beğenmiş de ben beğenemedim 😀 Gaming yazısı yerine bir aorus logosu çaksalar 10 numara olurmuş bence

Youtubeda test yapan kişinin test yaptığı oda sıcaklığı 12-16 derece arası. Yaptığı testin hiç bir anlamı yok. Kaç sene garantisi olduğu hakkında da bir bilgi yok. 6 seneden az garantisi olan sıvı soğutuculara hiç bulaşmayın.

Hocam 9 yıldan beri gigabyte h170 gaming 3 kullandım. 1 yıldan az aorus c450 glass ve 1 haftadan beri gigabyte b760 gaming x kullandım. Herhangi sorunla karşılaşmadım ama gigabyte ekran kartlarını bende güvenmiyorum. çünkü test değerlerinde sıcaklık değerleri kötüydü. Güç kaynaklarını düzelttiler diye biliyorum ama şuan ne alemde fikrim yok

galahad 2 lite alınır az daha verip

Geri