Merhaba yeni bir mouse almaya karar verdim ve glorious model I(kablolu) ve model O(kablolu) dikkatimi çekti sizce hangisi alınır elim 19cm ve palm grıp şeklinde tutuyorum
(Fiyatları hemen hemen aynı)
bende model o var ve gayet memnunum.Şöyle bir boyut farkı var:
Glorious Model I vs Glorious Model O - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
Compare 817 gaming mice to find the perfect one for you!www.eloshapes.com
O hangi model oluyo internette çıkmadıda159 pro alın derim
El büyüklüğün nasılbende model o var ve gayet memnunum.
Model O Wireless kullanmıştım, el boyutumuz aynı palm grip için 6/10 diyebilirim.Merhaba yeni bir mouse almaya karar verdim ve glorious model I(kablolu) ve model O(kablolu) dikkatimi çekti sizce hangisi alınır elim 19cm ve palm grıp şeklinde tutuyorum
O hangi model oluyo internette çıkmadıda
Mesaj otomatik birleştirildi:
El büyüklüğün nasıl
Sence model I mı almalıyımModel O Wireless kullanmıştım, el boyutumuz aynı palm grip için 6/10 diyebilirim.
Biraz RGB sever olduğum içinde bu modelleri tercih ettim model ı ve model o nün fiyatı 800 TL ye düşmüşTemu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
bu model daha iyisi yok
Hocam salla rgbyi falan piyasanın en iyi sensörü artı 8000 hz varSence model I mı almalıyım
Biraz RGB sever olduğum içinde bu modelleri tercih ettim model ı ve model o nün fiyatı 800 TL ye düşmüş
Denemediğim için bilmiyorum ama o çıkıntı hoşuma gitmiyor ben olsam almazdım. Ayrıca wireless almayı düşünürseniz RGB açıkken sarjı çabuk bitiyor haberiniz olsun.Sence model I mı almalıyım
8000hz sağlıklı çalışmıyor, zaten kim ne yapsın 4000 8000 hertz'i, bilgisayarı gereksiz yoruyor. 360hz altı monitör için kablosuzda 2000hz gayet yeterli.Hocam salla rgbyi falan piyasanın en iyi sensörü artı 8000 hz var
Glorioustan hala bin kat falan daha iyiDenemediğim için bilmiyorum ama o çıkıntı hoşuma gitmiyor ben olsam almazdım. Ayrıca wireless almayı düşünürseniz RGB açıkken sarjı çabuk bitiyor haberiniz olsun.
Konudan bağımsız Model O yerine 159 Pro almanızı şiddetle tavsiye ederim.
8000hz sağlıklı çalışmıyor, zaten kim ne yapsın 4000 8000 hertz'i, bilgisayarı gereksiz yoruyor. 360hz altı monitör için kablosuzda 2000hz gayet yeterli.
RGB için alıyorsan seni memnun edecektir.Biraz RGB sever olduğum içinde bu modelleri tercih ettim model ı ve model o nün fiyatı 800 TL ye düşmüş