🔥İndirim Glorious Model I 699TL 🔥

ardaaaq

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,193
Güzel fiyat 835TL'ye satılıyormuş en düşük. Hızlı da bir mouse 3.5 ms gecikmesi varmış. 69,5 gram ağırlığı varmış.

Güzel fiyat 835TL'ye satılıyormuş en düşük. Hızlı da bir mouse 3.5 ms gecikmesi varmış. 69,5 gram ağırlığı varmış.

evet özellik bakımındanda bu bütçedeki deathadder v2 dahil her mouseden kat kat iyi. şeklinden nefret etmesem ilk ben alırdım hatta

evet özellik bakımındanda bu bütçedeki deathadder v2 dahil her mouseden kat kat iyi. şeklinden nefret etmesem ilk ben alırdım hatta
Deathadder v2 sensör ve click olarak daha iyi şekil olarak da bence deathadder v2 daha iyi. Pek alınabilecek bir mouse değil bir de gloriousun malzeme kalitesizliği ve kronik sorunları meşhur. Glorious mouse issue yazın google ve ya youtubea sayfa sayfa şey çıkar.

Deathadder v2 sensör ve click olarak daha iyi şekil olarak da bence deathadder v2 daha iyi. Pek alınabilecek bir mouse değil bir de gloriousun malzeme kalitesizliği ve kronik sorunları meşhur. Glorious mouse issue yazın google ve ya youtubea sayfa sayfa şey çıkar.
Glorious Kailh GM8.0 kullanıyor diye hatırlıyorum. Deathadder v2 nasıl click olarak daha iyi?
Sensör olayını da bir kenara bırakmak lazım kağıt üstünde en iyi sensör Razer Focus+ olsada 3370, hero 25k gibi sensörlerle arasında hissedilebilir bir fark yok.
Glorious Model O ve Model D gerçekten dandik mouseler(wireless versiyonları hariç) her konuda söylüyorum bunu. Model I'de durumu toparlamışlar. Yinede delikli bir mouse sonuçta gpx kadar sağlam bişey beklemek hata olur.
699TL'ye şuan rakibi yok bence

Glorious Kailh GM8.0 kullanıyor diye hatırlıyorum. Deathadder v2 nasıl click olarak daha iyi?
Razerda optik click var gecikme olarak çoğu mousedan iyi rtingsin testine göre. Click olarak ikisi de iyi bence, ama glorious model o ve d 300TL ye satıldıktan sonra ben model i ye 700TL vermem açıkçası.

2 Kere değişme gidip sıfırıyla değişim yiyen kronik sorunlu eski v2'im buna güldü :D

Razerda optik click var gecikme olarak çoğu mousedan iyi rtingsin testine göre. Click olarak ikisi de iyi bence, ama glorious model o ve d 300TL ye satıldıktan sonra ben model i ye 700TL vermem açıkçası.
Razer'ın optik switchleri cidden iyi ama çoğu kişi kabul eder en iyi mouse switchi Kailh GM8.0'dır
İnşallah sinerjideki model d indirimini kastetmiyosundur kaç ay önceki olan şunuda söyleyim model I sensör olarak model o ve d'den iyi (wireless versiyonlarını kastetmiyorum) switch olarakta daha iyi. model o ve d omron 20m kullanıyor hiç sevmediğim bir switch. kalite olarakta ikisindende iyi bir mouse

kanka öyle aman aman fark etmiyor.

Rtings'in çoğu testi pekte güvenilir değil. baktığım ürünlerde bariz daha iyi olan ürünlerin geride kaldığını dahi gördüm yani. Çokta güvenmeyin derim.

Gm8.0 açık ara en iyi benim gözümde hissiyat vs olarak.

Geri