❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

:mad:(n)🤬🤬🤬🤬💀
Screenshot_20230705-004251.jpg

Benim sipariş halen açık ne bekliyor bunlar iptal için. iptal etselerde hakem heyetine başvuruda bulunsak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tedarik edilemiyorda neden 2 bin TL den satışta :D
Bugün parayı geri ödediler hocam, şimdi de yanlış barkod diye geçiştirdiler.

Benim sipariş halen açık ne bekliyor bunlar iptal için. iptal etselerde hakem heyetine başvuruda bulunsak.

Temsilciyle görüşün 1 saat dolmadan hemen ürün tedarik edilmedi diye uyarı çıkıyor 😅

Ne yazacaksınız hocam thh ne

Ne yazacaksınız hocam thh ne
Bi iptal etsinle yazacak bir şey buluruz. Ne yaşadıysak onu yazıcaz milletin parasını böyle gasp etmeleri hoş değil.

Şuradan girip firmanın google sayfasına bu konuda yorum atın.

Mevzu para veya mausun gelmemesi değil 23/06/2023 tarihinde bu ürünler iptal edilebilirdi, neden bu kdar milletin parasını gasp ettiler, benim zoruma giden bu. Aynı gün arayıp iptal etseler sorun bile etmem daha önce çok geldi başımıza. ama böyle rezillik görmedim.

Bugün parayı geri ödediler hocam, şimdi de yanlış barkod diye geçiştirdiler.

Temsilciyle görüşün 1 saat dolmadan hemen ürün tedarik edilmedi diye uyarı çıkıyor 😅
görüştüm dün hocam siz iptal edin diyor :D

Bi iptal etsinle yazacak bir şey buluruz. Ne yaşadıysak onu yazıcaz milletin parasını böyle gasp etmeleri hoş değil.

Şuradan girip firmanın google sayfasına bu konuda yorum atın.

Mevzu para veya mausun gelmemesi değil 23/06/2023 tarihinde bu ürünler iptal edilebilirdi, neden bu kdar milletin parasını gasp ettiler, benim zoruma giden bu. Aynı gün arayıp iptal etseler sorun bile etmem daha önce çok geldi başımıza. ama böyle rezillik görmedim.

görüştüm dün hocam siz iptal edin diyor :D
tabi biz iptal edelim ki sorumluluk almasınlar... uyanık sporlar...

arkadaslar, elimzde ne ss varsa bi birlik olup toparlayalım.

surec:

tum gece fiyat sabitti, ve stok mevcutu

gunun yarısında satıs devam etti. kaldırılabilirdi.

sonrasıdna aynı magaza aynı urunun fiyatını bi tık yukseltti gene satmaya devam etti.

aksama dogru ise 2x yaptı.

tum bu surecte mal ellerinde vardı. isteseler satısı kapatırlardı. dolayısıyla entegrasyon vs tırıs gider. bunun icin bolca ss lazım. THH bunları goz onunde bulundurur.

onaylar geldiginde dahi urun aynı fiyattan satıstaydı.

o yuzden bircogumuzun siparisini iptal edemiyorlar. etmeyin.

hakem heyetine başvurduğumuzda ürünü istiyoruzya hangi seçeneği seçmemiz lazım .

Ürün satıcıya teslim edildiğinden ücretiniz iade edilmiştir yazıyor .Siparişi iptal etmişler. Fatura bilgileri yok çünkü fatura yok bende ve thh online başvuruda bu bilgileri soruyor. Online dışında ki işlemler ikamet adresindeki kaymakamlık veya thh çalışma dairelerinden yapılıyor ama benim şahsen bunu yapabilmem şu an mümkün değil . Konuya hakim olan var mı ?

Ürün satıcıya teslim edildiğinden ücretiniz iade edilmiştir yazıyor .Siparişi iptal etmişler. Fatura bilgileri yok çünkü fatura yok bende ve thh online başvuruda bu bilgileri soruyor. Online dışında ki işlemler ikamet adresindeki kaymakamlık veya thh çalışma dairelerinden yapılıyor ama benim şahsen bunu yapabilmem şu an mümkün değil . Konuya hakim olan var mı ?
fatura seçmeden devam edebiliyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Siparişler iptal mi oldu

Geri