Gm-x560qu Klavye Alınır mı?

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Merhabalar, Gametech Venom klavyesini almayı düşünüyorum fakat az bir miktar açığım var. Gm-x560qu klavyesine param yetiyor. Trendyol üzerinden almayı düşünüyorum. Sizce bunu mu alayım yoksa biraz daha bekleyip Gametech Venom mu alayım? Başka klavyelerde önerebilirsiniz fakat 105 tuşlu olması gerekli benim için. Teşekkürler.

1 seneden fazla zamandır outemu mavi switchli olanı kullandım. hala sorunsuz. hatta bozulsun da değiştireyim diye sert de kullandım ama bir şey olmadı. canavar gibi çalışıyor.

1 seneden fazla zamandır outemu mavi switchli olanı kullandım. hala sorunsuz. hatta bozulsun da değiştireyim diye sert de kullandım ama bir şey olmadı. canavar gibi çalışıyor.
Hocam klavye için yay sesi çıkartıyor diyorlar doğrumu ?

Hocam klavye için yay sesi çıkartıyor diyorlar doğrumu ?
yay sesi var ama çok rahatsız edecek kadar yok. saber rgb de kullandım saber inanılmaz rahatsız ediyordu yay sesi olarak. bunda öyle bir rahatsız edicilik yok. özellikle dinlemezsen belki duymazsın bile. klavyenin bir kaç farklı marka switchli modeli var. bendeki outemu mavi switch. sana başka switchli klavye gelip yay sesi de olabilir. outemu gelirse çok yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,676
Üyeler
191,147
Son üye
Renui
Geri