Batufhcgcg 80+ Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 149 Dün, 13:01 #1 Hepsiburada veya trendyoldan ürün aldığımda hesabın gmaili kendi adıma kayıtlı olsa bile halen anne babamın gmailini gidiyor bunu nasıl önleyebilirim?
Hepsiburada veya trendyoldan ürün aldığımda hesabın gmaili kendi adıma kayıtlı olsa bile halen anne babamın gmailini gidiyor bunu nasıl önleyebilirim?
A Amazon 80+ Bronze Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 642 Dahası Reaksiyon skoru 188 İsim Tuğra Yıldız Dün, 13:01 #2 hesap acarken hangi gmaille kayit olduysan ona gider degistirebilirsin.
Batufhcgcg 80+ Katılım 3 Şubat 2025 Mesajlar 149 Dün, 13:09 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Amazon yazmış: hesap acarken hangi gmaille kayit olduysan ona gider degistirebilirsin. Devamı için tıklayın... Hocam unuttum demin degistirdim Gmail benim üstüme ama hala anne babamın gmailini gidiyor napcam?
Amazon yazmış: hesap acarken hangi gmaille kayit olduysan ona gider degistirebilirsin. Devamı için tıklayın... Hocam unuttum demin degistirdim Gmail benim üstüme ama hala anne babamın gmailini gidiyor napcam?