patatez grafik modu kullandın yada film grenini kökledin o oyunun grafikleri çok iyiGod of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
Grafikleri en düşüğe alıp oyunun grafikleri çok kötü diye eleştirmesi muhteşem bir çelişki olur umarım öyle değildir.God of war oynadığım en iyi oyundu. Neden böyle oldu sizde. Grafikleri en düşüğe almışsanız kötü gelmiş olabilir.
Ya da troll olabilir. Canı sıkıldıkça çok sevilen oyunlar hakkında böyle konular açmak gibi bir misyon edinmiş. RDR 2'den sonra sıra GOW'a gelmiş.God of war oynadığım en iyi oyundu. Neden böyle oldu sizde. Grafikleri en düşüğe almışsanız kötü gelmiş olabilir.
God of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
Buna katılıyorum.Oyunu bitirmedim sırf bu sebepten.Zırt bırt çıkan puzzle ve sürekli aynı şeyi tekrar etmem inanılmaz daraltmıştı.Ara sahnelerin kalitesi dışında oyunun elle tutulur tek yanı geçmişten gelen namı...Puzzle çözmek istesem gazete alırım. Grafikleri iyi ara sahneleri iyi ama geri kalan yerleri berbat oyun ortalamanın altında bence de.
Grafikleri yılına göre çok iyi bir oyundu, oyunun çok çizgisel olması ve hikayesinin fazla abartılması konusunda eleştirildi zaten, Kisisel düşüncem RDR 2 ye büyük haksızlık yapıldı 2018 de, 2024 teyiz ve God of war devri kapandı ama hala RDR 2 konusuluyor.God of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
İntel hd gp ile oynuyor oyuna sallıyor .God of war oynadığım en iyi oyundu. Neden böyle oldu sizde. Grafikleri en düşüğe almışsanız kötü gelmiş olabilir.