csgo grafik ayarlarıyla gow oynamaya mı çalıştın naptın (unlost fps arttırma)God of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
ÜPSOAJPOÜDASPÜJDJPÜASJPÜDASÜJPDGow hakkında tek sevmediğim şey Kratos. Davar gibi bir tip, sakalları bile itici. Mağara adamı resmen. Eline de almış bir balta unga bunga diyor. Daha havalı bir karakter yapamaz mıydın ? Bu kel yarı Tanrı olarak bile kabul edilmez normalde ama neyse.
Bunu duyan Santa Monica GOW'u piyasadan kaldırıyorGod of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
Trollüğü bari kaliteli yap be adamGencler cidden oyun zevkiniz varsa bu god of war ı oynamazsınız grafikler ve oyun mantıgı cok kötü tasarlanmıs ben puan bile veremiyorum o kadar kötğ
Gow'un optimizasyonu kötü bu arada.Yer yer fps çok dalgalanıyor ortası yok. Bir ps oyunu için güzel pc portu diyebiliriz sadece.konu açtığı troll belli oluyor, gow optimasyon en iyi biri oyun, fps yüksek bakmak için low yapmıştım yinede grafik iyi