TahinPekmez
80+ Silver
yaş kaç acaba. ps storeden bedeva oyun alma yöntemi yapan çocuk geldi aklıma. xxxxx bas sürekli oyunu bedava al
abi brawl starsda ismimi tomar753 yapınca taş geliyomuşyaş kaç acaba. ps storeden bedeva oyun alma yöntemi yapan çocuk geldi aklıma. xxxxx bas sürekli oyunu bedava al
Nası yani bedava değilmiydi o ?yaş kaç acaba. ps storeden bedeva oyun alma yöntemi yapan çocuk geldi aklıma. xxxxx bas sürekli oyunu bedava al
Atmosferi müzikleri bile çöpGod of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
yok , babasinin karti kayitliymis, otomatik ordan satin almışNası yani bedava değilmiydi o ?
benim pp bile kratos hayırdır.arkadaş baldura yenildi sanırım 720 low da oynuyor. gt840m ile. kendi haline bırakın. D
oyunun grafikleri çok iyi senin bilgisayarın kötüdür oyuna suç atmaGod of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
intel hd ile oynarsan tabi kötü olurGod of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
WŞJFKDJFWPFNWLFJŞJFKDGow hakkında tek sevmediğim şey Kratos. Davar gibi bir tip, sakalları bile itici. Mağara adamı resmen. Eline de almış bir balta unga bunga diyor. Daha havalı bir karakter yapamaz mıydın ? Bu kel yarı Tanrı olarak bile kabul edilmez normalde ama neyse.