- Reaksiyon skoru
- 5,717
Phison S11 kontrolcü ile geliyor. Eski bilgisayara takmak için ideal. Hikvision C100 gibi SSD'ler yerine tercih edilir.
Phison S11 kontrolcü ile geliyor. Bu bütçede alınabilecek en iyi SSD.Allah'ım bir ara SDD alacağım o markaya olmaz bu markaya bulaşma şu marka elinde patlar. Herkes resmen samsung a yönlendiriyordu. Bu marka nasıl acaba? Fiyatı güzel.
Neyin kontrolcusu hocam oPhison S11 kontrolcü ile geliyor. Bu bütçede alınabilecek en iyi SSD.
Ben de aldım teşekkürler, 2 ve daha fazla ekleyince ekstra indirim oluyor, tanesi 509 TL'ye düşüyor.Phison S11 kontrolcü ile geliyor. Eski bilgisayara takmak için ideal. Hikvision C100 gibi SSD'ler yerine tercih edilir.
bende düşmedi acaba dün bir adet aldım diye mi şimdi 2 adet ekleyince fiyatta değişiklik olmadı :/Ben de aldım teşekkürler, 2 ve daha fazla ekleyince ekstra indirim oluyor, tanesi 509 TL'ye düşüyor.
Premium'a özel 700 TL ve üstü %15 indirimli kampanyası var. Premium değilseniz göremiyor olabilirsiniz. Ben şu an da görüyorum indirimi.bende düşmedi acaba dün bir adet aldım diye mi şimdi 2 adet ekleyince fiyatta değişiklik olmadı :/
75 kupon icin kod vs bişey var mı ?75 TL kupon + 122 TL bonus ile 401 TL denk geldi teşekkürler
yok reis şansa kuponlar kısmında çıktı herhangi bişey yapmadım kişiye özel veriliyor herhalde75 kupon icin kod vs bişey var mı ?
Premium'a özel 700 TL ve üstü %15 indirimli kampanyası var. Premium değilseniz göremiyor olabilirsiniz. Ben şu an da görüyorum indirimi.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca dün sipariş vermiştim bugün teslim edilmiş.
Alıntıyı görüntüle
Hacım bende geçenlerde 6 tane aldım bende 543e geldi. Fakat şuanda indirim bende premium olmama rağmen gözükmüyor ya