❌İndirim Bitti! Google Gemini Pro ve VEO 3 15 AYLIK 50TL (ÖĞRENCİ OLMASAN BİLE)🔥🔥

Kendi gmail hesabımla ve edu mailimle yaptım. Kolaymış baya ben de zor sanıyordum bunu Mayıs'ta atılan postu görünce.

Eğer aboneliğe uygun değil gibisinden hata alıyorsanız http://payments.google.com adresinde ayarlara girip en alttan ödeme profillerini kapatmanız lazım. Sonra da herhangi bir kart ekliyse onu da kaldırın.

Sonra Gemini abonelik sayfasına f5 atın ve hızlıca abone ol diyin. Uygun değil vs. diyebilir ama az bekleyin o sırada ödeme yöntemlerini açıyor (Eğer açmazsa tekrar f5 deneyin). Sonra ABD posta kodu girin sanal kartınıza internetten bulursunuz. Abone olun. Olduktan sonra da iptal edebilirsiniz zaten o güne kadar açık kalıyor. Sanal kartı da açtığınız uygulamadan kapatırsınız.
google one kullanilan hesaplarda olmuyor mu acaba

Aga seri yardım bunun nası yapıcaz
1749681467942.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hesap için aldım oluyo. eyv kral
Hocam yardım eder misini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vpn kapatıp kullanırsak banlarlar mı acaba ?
Hocam nası yaptınız ss e bakar mısınız nası yapıcam

Yapanlar hangi vpni kullandı?

2.5 dakika bekle telefon numarasını aldığın sitede numarayı iptal et. paran geriye yatıyor yeni numara al
10-15 tane numara aldım sanırım hiçbiri de olmadı protonun ücretli sürümünü kullanıyorum sorunsuz amerika ipsi ve gizli sekmeden giriş yapıyorum sıfır hesap yine de kod onaylatamıyorum

10-15 tane numara aldım sanırım hiçbiri de olmadı protonun ücretli sürümünü kullanıyorum sorunsuz amerika ipsi ve gizli sekmeden giriş yapıyorum sıfır hesap yine de kod onaylatamıyorum
Sorunu farklı bir yoldan çözdüm. Yapamayan arkadaşlar için açıklayayım. Kendi hesabımızda olmamasının sebebi Türkiye adresleri kayıtlı olan kartlar veya google pay profili varsa kabul etmiyor. Ben kendi kullandığım mail adresim ve kendi öğrenci edu mailimle kayıt olmayı başardım yeni hesap açmama gerek kalmadı. Buyrun;
Hesaptaki bütün kartları google hesap yöneticisinden kaldırın öncelikle. zorunlu abonelik falan varsa ondan kaynaklı kart girmenizi isteyebilir papara kartınızı vs girebilirsiniz ama adres kısmını vpnden hangi ülke yaptıysanız onu girin.

google pay profili kaldırma için şöyle bir link var;
https://payments.google.com/payments/u/0/home#settings/launchWipeout=true bu linke ödeme profili ekle yazısı çıkana kadar girin ve olanları kaldırın. (ana hesabınız yapmak istediğiniz hesabınızdaki ödemeler)

Sonra yukarıdaki adımları tekrarlayın. Amerika numarasına vs gerek kalmıyor direkt aşama 2 den devam edebilirsiniz.

Hayırlı olsun şimdiden.

Kanıt;
1749687502815.webp

hocam merhaba ben denedim oldu çalıştı teşekkürler. kaspersky vpn üzerinden amerika - atalanta üzerinden yaptım. sms için de satın alıp yaptım

Gpt mi bumu sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,795
Üyeler
184,501
Son üye
aeroblast4
Geri