Google Pixel 9 Pro va Xiaomi 15

Hocam ama 25k ya garantili anca s24fe var adam akıllı birde 14 ultra var. Ha diceksiniz s24fe neyine yetmiyor ama ben aynı paraya daha iyisini almış oluyorum böyle yapınca
tabii ki alma demiyorum al bozulana kadar kullan gitsin satma sakın :)
herkesin gönlüne :)

Yd alcaksanız xiaomi öneririm hem çoğu kişi kayıt işlemini yapabiliypr ayrıca mi 15 pixelinişlemciyi katlıyor ama pixelin yazılımı saf android olunca daha stanil oluyor

Niye satmiyim ki hocam. :D
Birde imzanızdaki sistem baya iyiymiş ama ekran kartını göremedim.
Ekran kartı altı aldım 70 k oldu süper serisine yapıştırıcım auros masteri.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde imzanızdaki sistem baya iyiymiş ama ekran kartını göremedim.
İstediğini al Çürüsun ha bire değişme onu diyorum 😂
Bak hele sen dünyaya bikere geliyorsun en iyisini al 😂😂 ahhaha

Birde imzanızdaki sistem baya iyiymiş ama ekran kartını göremedi

Hocam 9 serisinede atılmıyor diye biliyorum sarı sitede atılmış var ama ilginç şekilde.
Hocam benim telefoncu atıyormuş CPID kayıtlı daha önce alanlarda memnun zaten. Stoklar gelince direkt alacağım.

Tensor işlemciyi başarısız buluyorum, Xiaomi 15 alınır geçilir.
Yöneticinin konuma yazması bile gurur verici🧐

Ekran kartı altı aldım 70 k oldu süper serisine yapıştırıcım auros masteri.

İstediğini al Çürüsun ha bire değişme onu diyorum 😂
Bak hele sen dünyaya bikere geliyorsun en iyisini al 😂😂 ahhaha
Redmi note 8 pro var hocam bende 6.5 senedir çürüdü zaten biraz daha zorlasam dillenip bırak beni dicek. :)
Hocam benim telefoncu atıyormuş CPID kayıtlı daha önce alanlarda memnun zaten. Stoklar gelince direkt alacağım.
CPID kayıt xiaomiye özel değil mi birde sorsana vivo x200 proyada atabiliyor muymuş?

Redmi note 8 pro var hocam bende 6.5 senedir çürüdü zaten biraz daha zorlasam dillenip bırak beni dicek. :)

CPID kayıt xiaomiye özel değil mi birde sorsana vivo x200 proyada atabiliyor muymuş?
Vazgeçme C4 olsun note 8 prolar android 3310 resmen 😂😂 kendileri bile daha sağlamini üretemedi alan herkes memnun geçen biri varmı başka telefon kullanmıyorum diyordu.

Vazgeçme C4 olsun note 8 prolar android 3310 resmen 😂😂 kendileri bile daha sağlamini üretemedi alan herkes memnun geçen biri varmı başka telefon kullanmıyorum diyordu.
Evet hocam gerçekten öyleler eskitemedim gitti çok kez düşürdüm hiç bir şeyde olmadı. Daha bataryasını bile değiştirmedim onca seneye rağmen 8 saat rahat çıkarıyor sorun olmuyor eğer olurda buna okullar kapanınca hyperos 2 ya da one ui7 (biraz uç oldu ama denicem) atabilirsem bunla bile devam edebilirim. :)

Hocam sadece Google ve xiaomi telefonlarda vardı.

Geri