Dostum sürekli ara bence ben öyle yapıyorum az kaldı yakında pes edecekler 33 gün bekleyip bir şey yapmamaları okadar çok saçmaki anlatamam.benim de bugün iptal edildi. şuan müşteri hizmetleriyle konuşmadayım gelişmelerden haberdar edicem.
yaklaşık 20 dakka canlı sohbetten derdimi anlatmaya çalıştım ama inatla her yazdığım şeyden sonra 1 dakka kadar bekleyip bişey yapamayacaklarını anlatıp durdular. en son 20tl hediye kuponu veriyim kes çeneni der gibi konuşmayı bitirdiler....Dostum sürekli ara bence ben öyle yapıyorum az kaldı yakında pes edecekler 33 gün bekleyip bir şey yapmamaları okadar çok saçmaki anlatamam.
Ben hala devam deli etmeyeyaklaşık 20 dakka canlı sohbetten derdimi anlatmaya çalıştım ama inatla her yazdığım şeyden sonra 1 dakka kadar bekleyip bişey yapamayacaklarını anlatıp durdular. en son 20tl hediye kuponu veriyim kes çeneni der gibi konuşmayı bitirdiler....
sadece şunu söylediler belki işine yarar.Ben hala devam deli etmeye
Senin psikolojin bozulmuş harbiden onlarında orda belirli bir yetkileri var sen habire arayıp ısrar edince sana özel satışa koyamayacaklar. Yazık Günah ilerde aynısı başına gelir inşallahBen hala devam deli etmeye
Zaten elinde olmayan ürünleri sattıklarını 1 hafta önce sanırım iptal edilen kişilerden anladım ve kendi siparişim iptal edilmedi ama edileceğini biliyordum bugün ise hepimizin iptal oldu bende belki bugün 30 35 tane temsilci ile görüştüm hepsine kafayı yedirttim inanın adam bize elinde olmayan ürünleri sattı diyorum dolandırıcı diyorum kimsenin tinladigi yok bence bizler thh şikayet etmemiz gerek bilmiyorum başka nasıl cozeriz bu durumu inanın 33 gün bekleyip hiçbir hediye çeki vs vermemeleri vs canımı okadar sıkıyorki enayi gibi 33 gün bekledim ve birçok fırsat kaçırdım keşke almasaydim diyorum keşke beklemeseydimsadece şunu söylediler belki işine yarar.
amazon deposunda ürünün bittiğini ancak hala satışların devam ettiğini sizin de bu satışın devam ettiği zamanda satın aldığınızı elimizde ürün kalmayınca da beklettik dedi. 33 gün bekletip niye 33 de durdunuz peki dedim cevap vermedi. yani kısaca ellerinde olmayan malı satmışlar sonradan tedarik ederiz nasıl olsa diye ama tedarik edemeyince patladılar...
Peki benim merak ettiğim şey şu 33. güne geldiğinde seni ne durdurdu?sadece şunu söylediler belki işine yarar.
amazon deposunda ürünün bittiğini ancak hala satışların devam ettiğini sizin de bu satışın devam ettiği zamanda satın aldığınızı elimizde ürün kalmayınca da beklettik dedi. 33 gün bekletip niye 33 de durdunuz peki dedim cevap vermedi. yani kısaca ellerinde olmayan malı satmışlar sonradan tedarik ederiz nasıl olsa diye ama tedarik edemeyince patladılar...
33. Günde siparisi amazon iptal etmis adami durduran birsey yok yaniPeki benim merak ettiğim şey şu 33. güne geldiğinde seni ne durdurdu?
33. Günde siparisi amazon iptal etmis adami durduran birsey yok yani