Neler Yeni

Öneri 🚨GOURMETMAXX İptal Edilenler🚨

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Dostum sürekli ara bence ben öyle yapıyorum az kaldı yakında pes edecekler 33 gün bekleyip bir şey yapmamaları okadar çok saçmaki anlatamam.
yaklaşık 20 dakka canlı sohbetten derdimi anlatmaya çalıştım ama inatla her yazdığım şeyden sonra 1 dakka kadar bekleyip bişey yapamayacaklarını anlatıp durdular. en son 20tl hediye kuponu veriyim kes çeneni der gibi konuşmayı bitirdiler....

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Ben hala devam deli etmeye :)
sadece şunu söylediler belki işine yarar.
amazon deposunda ürünün bittiğini ancak hala satışların devam ettiğini sizin de bu satışın devam ettiği zamanda satın aldığınızı elimizde ürün kalmayınca da beklettik dedi. 33 gün bekletip niye 33 de durdunuz peki dedim cevap vermedi. yani kısaca ellerinde olmayan malı satmışlar sonradan tedarik ederiz nasıl olsa diye ama tedarik edemeyince patladılar...

Furkanozr

80+ Silver
Ben hala devam deli etmeye :)
Senin psikolojin bozulmuş harbiden onlarında orda belirli bir yetkileri var sen habire arayıp ısrar edince sana özel satışa koyamayacaklar. Yazık Günah ilerde aynısı başına gelir inşallah
Koskoca şirket elinden gelse satışa koyardı. Onbinlerce kişiye 1000 tl lik kuponmu dağıtsınlar ne yapsınlar? Burda suçlu müşteri hizmetleri değil.

amazon deposunda ürünün bittiğini ancak hala satışların devam ettiğini sizin de bu satışın devam ettiği zamanda satın aldığınızı elimizde ürün kalmayınca da beklettik dedi. 33 gün bekletip niye 33 de durdunuz peki dedim cevap vermedi. yani kısaca ellerinde olmayan malı satmışlar sonradan tedarik ederiz nasıl olsa diye ama tedarik edemeyince patladılar...
Zaten elinde olmayan ürünleri sattıklarını 1 hafta önce sanırım iptal edilen kişilerden anladım ve kendi siparişim iptal edilmedi ama edileceğini biliyordum bugün ise hepimizin iptal oldu bende belki bugün 30 35 tane temsilci ile görüştüm hepsine kafayı yedirttim inanın adam bize elinde olmayan ürünleri sattı diyorum dolandırıcı diyorum kimsenin tinladigi yok bence bizler thh şikayet etmemiz gerek bilmiyorum başka nasıl cozeriz bu durumu inanın 33 gün bekleyip hiçbir hediye çeki vs vermemeleri vs canımı okadar sıkıyorki enayi gibi 33 gün bekledim ve birçok fırsat kaçırdım keşke almasaydim diyorum keşke beklemeseydim

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki benim merak ettiğim şey şu 33. güne geldiğinde seni ne durdurdu?

SadeceSeyf

80+ Gold
Ya adamlar dün monitör kolunu 113 TL ye sattılar.Önceden Klavyeleri Ondan önce steel series fareleri 400 tl den sattılar.Beni üzselerde önemli değil :D

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
ArtiAnius
dostlar artık iade politikaları bile değişmişken satıcının amazon de olduğu bir şeyde yurtdışı bir ürünü almanız gerçekten çok zor kusura bakmayın ama hem thh hemde amazon tr bu konuda amazon de yi savuncaktır he sizin mağduriyetiniz ayrı ama firmaların sözleşmelerini çok detaylı okumamız lazım genelde her stok şeyinde vb yüksek ihtimal firmayı destekleyen sözleşme detayları vardır

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
Şunu belirteyim destegi darlamanin anlami yok ama şu konuda haklısın bir cok fırsat gercekten maçtı.Philips fritoz gelmişti xxl 3.600 e ben bunu aldim diye onu annemlere gönderdim bu iade olmuş olsaydı ondan iki tane alırdım,nasilsa kendime aldim diye Philips almamistim bu konuda haklisin.Ama darlamak bir çözüm olmayacaktir

Top Bottom