Neler Yeni

Öneri 🚨GOURMETMAXX İptal Edilenler🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Koç
Siparişi iptal olup tüketici hakem heyetine başvuran oldu mu?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,531
İsim
Lokman Doğan
Stok yok demiş bunun şimdi mi farkına varıyorlar bunlar nasıl firma her ne kadar ürünü almamış da olsam sizin adınıza üzüldüm 33 gün geçmiş o paranın ne hayrı kaldı Amazon o satıcıyı kara listeye alması lazim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
33gün vadesiz paranızı bu şirketlere kaptırdınız haa, offf altın 1070 aralıgındaydı 1155 oldu offff, bana verseydiniz paraları ben 50şer ateşlerdim her birinize şakası bir kenara 33gün bekletmek enteresan stok yoksa 2-3 güne dönmeleri lazım bence şikayet edin. Böyle vurdum duymazlık olamaz yoksa gerçekten büyük balıkların küçük balıkları tabiri caizse süpürdüğü gerçeğini kabul edicem
Adamlar milletin parasıyla paralarını katlıyor zengin böyle zengin oluyo işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Koç
Ben tüketici hakem heyetine başvurdum ve geri dönüş aldım. Zararım bir nebze giderildi. Muhakkak siz de başvurun.

Ben tüketici hakem heyetine başvurdum ve geri dönüş aldım. Zararım bir nebze giderildi. Muhakkak siz de başvurun.
Ne gibi bir geri bildirim aldın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuda düzeltme yaptım Amazon bizi bildiğiniz ayak üstü hepimize yalan konuşmuş ürünü satıcı değil Amazon iptal etmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Samet Koç
Tüketici hakem heyetine durumu anlatır şikayet oluşturdum ve aynı ürünün tedariğini istedim. 2 haftalık sürecin sonunda bugün amazon dönüş yaptı. 2 ürün sundular. Birini seçtim ve aradaki farkı hediye bakiyesi olarak aldım.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Passamet
Tüketici hakem heyetine durumu anlatır şikayet oluşturdum ve aynı ürünün tedariğini istedim. 2 haftalık sürecin sonunda bugün amazon dönüş yaptı. 2 ürün sundular. Birini seçtim ve aradaki farkı hediye bakiyesi olarak aldım.
Vay be

DaffyGraphic

80+ Silver
3k hiç az para değil, bedavaya gelmiş oluyor mantıken. hatta 900tl kardasın.

Top Bottom