Öneri 🚨GOURMETMAXX İptal Edilenler🚨

Twitterdan tag mi açsak napsak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da hepimiz uygun bir zamanda aynı anda müşteri hizmetlerini arayalım

Stok yok demiş bunun şimdi mi farkına varıyorlar bunlar nasıl firma her ne kadar ürünü almamış da olsam sizin adınıza üzüldüm 33 gün geçmiş o paranın ne hayrı kaldı Amazon o satıcıyı kara listeye alması lazim

33gün vadesiz paranızı bu şirketlere kaptırdınız haa, offf altın 1070 aralıgındaydı 1155 oldu offff, bana verseydiniz paraları ben 50şer ateşlerdim her birinize şakası bir kenara 33gün bekletmek enteresan stok yoksa 2-3 güne dönmeleri lazım bence şikayet edin. Böyle vurdum duymazlık olamaz yoksa gerçekten büyük balıkların küçük balıkları tabiri caizse süpürdüğü gerçeğini kabul edicem
Adamlar milletin parasıyla paralarını katlıyor zengin böyle zengin oluyo işte

Ben tüketici hakem heyetine başvurdum ve geri dönüş aldım. Zararım bir nebze giderildi. Muhakkak siz de başvurun.

Ben tüketici hakem heyetine başvurdum ve geri dönüş aldım. Zararım bir nebze giderildi. Muhakkak siz de başvurun.
Ne gibi bir geri bildirim aldın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuda düzeltme yaptım Amazon bizi bildiğiniz ayak üstü hepimize yalan konuşmuş ürünü satıcı değil Amazon iptal etmiş

Tüketici hakem heyetine durumu anlatır şikayet oluşturdum ve aynı ürünün tedariğini istedim. 2 haftalık sürecin sonunda bugün amazon dönüş yaptı. 2 ürün sundular. Birini seçtim ve aradaki farkı hediye bakiyesi olarak aldım.

Tüketici hakem heyetine durumu anlatır şikayet oluşturdum ve aynı ürünün tedariğini istedim. 2 haftalık sürecin sonunda bugün amazon dönüş yaptı. 2 ürün sundular. Birini seçtim ve aradaki farkı hediye bakiyesi olarak aldım.
Vay be

3k hiç az para değil, bedavaya gelmiş oluyor mantıken. hatta 900tl kardasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,380
Üyeler
186,879
Son üye
SametEnki
Geri