Nasıl bir geri dönüş aldın paylaşır mısın ve ne yaptırım uyguladılarBen tüketici hakem heyetine başvurdum ve geri dönüş aldım. Zararım bir nebze giderildi. Muhakkak siz de başvurun.
Ne gibi bir geri bildirim aldın?Ben tüketici hakem heyetine başvurdum ve geri dönüş aldım. Zararım bir nebze giderildi. Muhakkak siz de başvurun.
Vay beTüketici hakem heyetine durumu anlatır şikayet oluşturdum ve aynı ürünün tedariğini istedim. 2 haftalık sürecin sonunda bugün amazon dönüş yaptı. 2 ürün sundular. Birini seçtim ve aradaki farkı hediye bakiyesi olarak aldım.
3k hiç az para değil, bedavaya gelmiş oluyor mantıken. hatta 900tl kardasın.Tüketici hakem heyetine durumu anlatır şikayet oluşturdum ve aynı ürünün tedariğini istedim. 2 haftalık sürecin sonunda bugün amazon dönüş yaptı. 2 ürün sundular. Birini seçtim ve aradaki farkı hediye bakiyesi olarak aldım.
iade edilen miktarın üzerine aldım o miktarı3k hiç az para değil, bedavaya gelmiş oluyor mantıken. hatta 900tl kardasın.
hem iade edildi hemde şeymi verildi airfryer?iade edilen miktarın üzerine aldım o miktarı