Neler Yeni

Öneri 🚨GOURMETMAXX İptal Edilenler🚨

Dostlar bugün ben dahil sanırım herkesin

GOURMETMAXX İptal Olmuş 33 Gün Beklemenin sonucu bu olmamalı ve sizlerden bir şey rica ediyorum​

Lütfen Amazon.com'u bu konuyu gören ürünleri iptal edilmiş herkesin aramasını chatten yazmasını sosyal medya hesabı olan Twitter'den vs olabilecek her yerden aynı anda işlem yaptırmamiz gerek

Sebebi şu birlikten kuvvet doğar biliyorsunuz 33 gün bekleyip iptal edilmesi şahsen benim için kabul edilemez bir şey ve ben bu durumu kabul etmiyorum sizlerde şayet benimle aynı fikirde iseniz lütfen ürünü iptal olmuş herkesin konuyu görür görmez Amazon ile irtibata geçmesini istiyorum.

Not: Ürünüm İptal Edildiği Zaman Ben Amazon'u Aradım Ve Kim İptal Etti Dedim Amazon: Satıcı İptal Etmiş Ürününüzü Dedi ve bu bilgiyi epeyce temsilci verdi

Dün: Tekrar bu konunun üzerine bir temsilci ile görüştüm ve bana ürünü Amazon iptal etmiş dedi

++ Satıcı ile irtibat halindeyim ve satıcı ben iptal etmedim Amazon iptal etmiş dedi

Tüketici hakem heyetine şikayet ettim ben dostlar.

Son düzenleme:

Koca Kafa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kemal Efe
3 4 gün içinde döneceklerini söylediler.
Olumsuz bi sonuç çıkarsa o zaman kawga zamanı.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Dostlar bugün ben dahil sanırım herkesin

GOURMETMAXX İptal Olmuş 33 Gün Beklemenin sonucu bu olmamalı ve sizlerden bir şey rica ediyorum​

Lütfen Amazon.com'u bu konuyu gören ürünleri iptal edilmiş herkesin aramasını chatten yazmasını sosyal medya hesabı olan Twitter'den vs olabilecek her yerden aynı anda işlem yaptırmamiz gerek

Sebebi şu birlikten kuvvet doğar biliyorsunuz 33 gün bekleyip iptal edilmesi şahsen benim için kabul edilemez bir şey ve ben bu durumu kabul etmiyorum sizlerde şayet benimle aynı fikirde iseniz lütfen ürünü iptal olmuş herkesin konuyu görür görmez Amazon ile irtibata geçmesini istiyorum.

Bundan önce sizlere tava ve bir kaç ürün paylaştım o ürünlerde fiyat hatasından dolayı kimse alamadı bende dahil fakat ben sizlere mail'inize ürün için fiyat farkı sözü verilmesi için mail atmanızı istedim bende dahil birçok kişi yapmış ve 1 saat sonra ürünun fiyatı düzeldi ve bunu biz beraber yaptık hatta temsilciler bile daha ağzımı açmadan işlem yaptı :) o derece arama ve chatten spam olmuş bana mesala ürün duzelmeden 236 TL fiyat farkı verdiler hediye çeki olarak keza ürünun fiyatı düzelmesine rağmen gene alamadım ben hata vardı fakat bana aradaki fiyat farkını hediye çeki olarak verdiler yani demem oki birlikte bu işin ustesinden geliriz düşünüyorum ben şuan arıyorum sizlerde yazarsınız :)
@Abdullah Hacıgül

Shaco

80+ Bronze
Ne kadardı iptal olan ürün?

Furkanozr

80+ Silver
Amazon bana tava için kupon vermiyor ürün duzeldiginde satın alın fiyat farkını verin diyorlar ama ürün satın alınmıyor

bayrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
murat akay
Ekran görüntüsü 2022-12-20 191213.png

bende de durum aynı arkadaşlar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-12-20 191250.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-20 191250.png
    246.5 KB · Hit: 169
  • Ekran görüntüsü 2022-12-20 191317.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-20 191317.png
    175.8 KB · Hit: 167

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
benim de bugün iptal edildi. şuan müşteri hizmetleriyle konuşmadayım gelişmelerden haberdar edicem.

Top Bottom