Neler Yeni

GOW ragnarok ve Ghost of thusima

Koidye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
Epic gameste başlayan indirimle bu iki oyunda 1200tl civarında sizce bu paralara değecek oyunlar mı ya da ikisinden birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz oynayan arkadaşlar fikirlerini sunarsa sevinirim

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Epic gameste başlayan indirimle bu iki oyunda 1200tl civarında sizce bu paralara değecek oyunlar mı ya da ikisinden birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz oynayan arkadaşlar fikirlerini sunarsa sevinirim
İlk god of war'ı oynadın mı?

Örümcek Adam

80+ Bronze
2018 gow'u oynayıp sevmiş biri olarak ragnarok'u bitiremedim. Grafik kalitesi üzerine pek bir şey koyulmamış, hikaye de uzun, oynanışta tekrara girdiği için 6 saat oynayıp bırakmıştım.

Koidye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk god of war'ı oynadın mı?
Oynadım çok da beğendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2018 gow'u oynayıp sevmiş biri olarak ragnarok'u bitiremedim. Grafik kalitesi üzerine pek bir şey koyulmamış, hikaye de uzun, oynanışta tekrara girdiği için 6 saat oynayıp bırakmıştım.
Evet grafik olarak üzerine hiç bir şey koymamış olması beni de üzdü ama ilk oyunun hikayesini aşırı beğendiğim için ilgimi çekiyordu spoiler olmasın diye hiç bakmadım ragnorok’un hikayesine

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Oynadım çok da beğendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet grafik olarak üzerine hiç bir şey koymamış olması beni de üzdü ama ilk oyunun hikayesini aşırı beğendiğim için ilgimi çekiyordu spoiler olmasın diye hiç bakmadım ragnorok’un hikayesine
Grafiklerinde bariz fark var bana göre. Oyun çok sarmasa da hikayesinin devamı için alınır bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,602
Üyeler
162,715
Son üye
emojio
Top Bottom