Epic gameste başlayan indirimle bu iki oyunda 1200tl civarında sizce bu paralara değecek oyunlar mı ya da ikisinden birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz oynayan arkadaşlar fikirlerini sunarsa sevinirim
İlk god of war'ı oynadın mı?Epic gameste başlayan indirimle bu iki oyunda 1200tl civarında sizce bu paralara değecek oyunlar mı ya da ikisinden birini tercih edecek olsanız hangisini tercih edersiniz oynayan arkadaşlar fikirlerini sunarsa sevinirim
Oynadım çok da beğendimİlk god of war'ı oynadın mı?
Evet grafik olarak üzerine hiç bir şey koymamış olması beni de üzdü ama ilk oyunun hikayesini aşırı beğendiğim için ilgimi çekiyordu spoiler olmasın diye hiç bakmadım ragnorok’un hikayesine2018 gow'u oynayıp sevmiş biri olarak ragnarok'u bitiremedim. Grafik kalitesi üzerine pek bir şey koyulmamış, hikaye de uzun, oynanışta tekrara girdiği için 6 saat oynayıp bırakmıştım.
Grafiklerinde bariz fark var bana göre. Oyun çok sarmasa da hikayesinin devamı için alınır bence.Oynadım çok da beğendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet grafik olarak üzerine hiç bir şey koymamış olması beni de üzdü ama ilk oyunun hikayesini aşırı beğendiğim için ilgimi çekiyordu spoiler olmasın diye hiç bakmadım ragnorok’un hikayesine