- Reaksiyon skoru
- 4,552
Geceleri adeta ışınlar gözüme mermi gibi geliyor ışığın keskinliğini azaltan renkleri daha sıcak yapan göz sağlığına yönelik bi monitör uygulaması varmı
bu aralar ayarlara giremiyorum geri atıyor bana uygulama lazımWindows’un içinde var ekranı daha sıcak yapıyor
o kısıma bastığımda etkinleşmiyorWindows 10'un navigasyon barında "Gece Işığı" ayarı var. Resimdeki kısımdan aktif edebilirsiniz. Monitörünüz yeniyse monitörün navigasyon menüsünde mavi ışık filtresi ayarı bulunabilir.
Alıntıyı görüntüle
bana program lazımo kısıma bastığımda etkinleşmiyor
o kısıma bastığımda etkinleşmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana program lazım
evet işimi gördü çok iyi program en iyi cevap verdim ama profil fotoğrafım çok korkunç gözüküyor şssşadfösşlfösşladföşsaBu işinizi görür sanırım.Iris
Iris 1.0.2 indir - Iris, göz sağlığını koruma ve görme verimliliği için programlanmış ufak bir uygulamadır. Program ile bilgisayar ekranlarından yansıyan mavi renkli ışığı kırarak filtreleyebilir ve gözlerinizin monitöre bakarken yaşadığı yorgunluğu...www.gezginler.net
almayı düşünüyorumI-Block gözlükler işinize yarayabilir![]()
evet işimi gördü çok iyi program en iyi cevap verdim ama profil fotoğrafım çok korkunç gözüküyor şssşadfösşlfösşladföşsaAlıntıyı görüntüle