Gpu %100 Cpu %75 e düşünce kasma hissi.

Reaksiyon skoru
0
Herkese Merhabalar sistemimi bayadır kullanıyorum ama 2 haftaya yakın süredir FPS 80-200 bile olsa CPU % si düştüğü zaman kasma hissiyatı başlıyor ama FPS yüksek.
Sistemim : Sapphire RX580 8GB OC
16 GB RAM 1600 Hz
İ5-4460

Herkese Merhabalar sistemimi bayadır kullanıyorum ama 2 haftaya yakın süredir FPS 80-200 bile olsa CPU % si düştüğü zaman kasma hissiyatı başlıyor ama FPS yüksek.
16 GB RAM 1600 Hz
İ5-4460
benden tavsiye ne kadar fps sayacı varsa kapat takıntılı hale geliyorsun bir süre sonra oyun zevki kalmıyor

Görev yöneticisine baksana fazla RAM kullanan bir uygulama vardır belki. Anti virüs programı kullanıyorsan bir kaldırmayı dene belki zorluyor olabilir.

@Lost_Dragon baktım RAM kullanan bişey yok
@Yigkikt Normalde bende steam'in fps açık o ne alıyorum diye baktığım. şimdi artık oyunu oynuyamaz oldum fps 80 + ama drop giriyor gibi ama girmiyor kasıyor görünümü var Pc açasım gelmiyor.

16 GB RAM 1600 Hz
İ5-4460
kasma hissiyatı yırtılmalardan dolayı oluşur. monitörün hz değerine fps'i kitleyin akıcı oyunun keyfini çıkarın

@TwinCharger yırtılmadan oluştuğunu sanmıyorum çünki kaç gündür takip ediyorum Cpu %75 e düştüğünde hissiyat geliyor fakat arttığı zaman %100 de herhangi bir şey yok ben bunu çözmek istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba sistemim yaklaşık topluyalı 5 seneyi geçti termal macun yenilemesi yapmadım hiç bundanda sebep olabilirmi ?

@TwinCharger yırtılmadan oluştuğunu sanmıyorum çünki kaç gündür takip ediyorum Cpu %75 e düştüğünde hissiyat geliyor fakat arttığı zaman %100 de herhangi bir şey yok ben bunu çözmek istiyorum.

Acaba sistemim yaklaşık topluyalı 5 seneyi geçti termal macun yenilemesi yapmadım hiç bundanda sebep olabilirmi ?
hocam cpu kullanımı %100 iken akıcı oyun deneyimi yaşamanız mantıklı değil. işlemci boğazına kadar yükle boğuşurken size nasıl akıcı oyun deneyimi sunsun? canlı fps testi videosu paylaşırsanız sorunun çözümünü irdeleyelim

@TwinCharger Buyur videoya bakabilirsin

Şuan cs yide bir test ettim 60 fpsyi zor görüyorum.
Hiç olmayan şeyler olmaya başladı ne olmuş olabilir gerçekten !!!

Son düzenleme:
@TwinCharger Buyur videoya bakabilirsin

Şuan cs yide bir test ettim 60 fpsyi zor görüyorum.
Hiç olmayan şeyler olmaya başladı ne olmuş olabilir gerçekten !!!
grafik ayarlarını düşürüp vsyncyi kapattığınızda da bu kasma durumu devam ediyor mu

Geri