GPU SICAKLIĞI SORUM OLACAKTI

Mirlex

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
164
arkadaşlar ben dün de açmıştım bununla ilgili bir konu ekran karıtm asus tuf rtx 2060 sıcaklığım american truck olsun witch it olsun ets2 olsun kapak açık şekilde 79 derece sabit çalışıyordu fan hızı da %65 de çalışıyordu bende gpu tweak 2 kullanıyorum orada silent mod vardı ve mhzi 1710 dan 1680 e indir di power limiti 100 den 90 da indirdi ve sıcaklık 79 dan 76 75 derecelere düştü fps farkıda hiç olmadı 172 fps alırken 171 172 civarında aldım sizce silent modda kullansam sıkıntı olurmu yine de undervolt ypasam daha sağlıklı olur mu (power limit nedir) 76 75 derece ideal mi

ekran kartı: ASUS TUF RTX 2060

KASA: COOLER MASTER PRO 3 (önde 1 fan arkada 1 fan)

Uv yapmana gerek yok. Güzel hava akis sisteme sagla ve sicak havayi disari yönlendir.
agam bütçe yok 150 lira mı ne olmuş fanlar 50 liradan 100 lira kapağını açsam da kasanın açmasam da aynı oluyor derece neden bilmem ya da ben farkedemedim

agam bütçe yok 150 lira mı ne olmuş fanlar 50 liradan 100 lira kapağını açsam da kasanın açmasam da aynı oluyor derece neden bilmem ya da ben farkedemedim
Ozaman ekran kartin sogutucu Performance o kadarmis😣

75 kötü değil. 80 üstü olursa el atarsın benim Rog Strix de kasanın yan kapağı kapalı olunca 75 derece açık olunca 65 derece o yüzden yan kapak açık kullanıyorum

kasanın sağını ve solunu aç dehşet derece azalıcak bence.

75 kötü değil. 80 üstü olursa el atarsın benim Rog Strix de kasanın yan kapağı kapalı olunca 75 derece açık olunca 65 derece o yüzden yan kapak açık kullanıyorum
maşallah paşam 65 dereceyi ben cs de görüyorum :D
Post automatically merged:

solu full kablo açsam yarar mı sence bide fps sınırlarsam düşer bence american truck da değilmş fps sınırsız da

Ozaman ekran kartin sogutucu Performance o kadarmis😣
:(

undervolta gerek yokmu sizce

maşallah paşam 65 dereceyi ben cs de görüyorum :D

solu full kablo açsam yarar mı sence bide fps sınırlarsam düşer bence american truck da değilmş fps sınırsız da

:(

undervolta gerek yokmu sizce
Battlefield 1 de 65 derece oluyor CS de 45 falan oluyor. Soğutma farkı işte yapcak bir şey yok. Kasanın yan panelini açmak işe yaramıyorsa UV yapmak zorundasın ama senin durumunda pek gerek yok 80 veya 80 den fazla olmasın

Battlefield 1 de 65 derece oluyor CS de 45 falan oluyor. Soğutma farkı işte yapcak bir şey yok. Kasanın yan panelini açmak işe yaramıyorsa UV yapmak zorundasın ama senin durumunda pek gerek yok 80 veya 80 den fazla olmasın
agam bişey sorucağım ben gpu tweak 2 kullanıyorum bu kartın normal modu gaming modda 1710 mhz de 79 derece fakat silent modde 1680 mhz ve 75 76 derece silent modda kullansam sıkıntı olurmu fakat power target 100 den 90 a düşüyor fps değişmiyor

agam bişey sorucağım ben gpu tweak 2 kullanıyorum bu kartın normal modu gaming modda 1710 mhz de 79 derece fakat silent modde 1680 mhz ve 75 76 derece silent modda kullansam sıkıntı olurmu fakat power target 100 den 90 a düşüyor fps değişmiyor
FPS değişmez zaten belki 1-2 fps fark eder önemsiz. Ama o modların hiçbirini kullanmanı önermem. 1700 MHz ye kendin ayarlamanı fan hızını da %80 yapmanı tavsiye ederim. Evet sesli olur ama hem sıcaklık düşer hem performans kaybı olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri