T.P.G.
80+ Titanium
8X MSAA, vs ayarlar yok mu?ultrada aç derken
8X MSAA, vs ayarlar yok mu?ultrada aç derken
.8X MSAA, vs ayarlar yok mu?
İyi olur. Stres testinde 30dk dursun yeter UV den önce.yok birde ben daha uv yapmadım şuan strest altında ne akdar alıyo ona bakcaım sonrada uv dan sorna stres testinde ka çalıyo ona bakcıam
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
gpu benchmark kısmında 4k seçili kendi monitörümün desteklediğine çkeyimmi onu yoksa kalsın mıİyi olur. Stres testinde 30dk dursun yeter UV den önce.
resolution demiyorum GPU benchmarksı diyorumgpu benchmark kısmında 4k seçili kendi monitörümün desteklediğine çkeyimmi onu yoksa kalsın mı
İyi olur. Stres testinde 30dk dursun yeter UV den önce.
Kendi monitörüngpu benchmark kısmında 4k seçili kendi monitörümün desteklediğine çkeyimmi onu yoksa kalsın mı
anladım zaten yine kendi monitörünün desteklediğine çek. hangi seçenekler var at bakayımgpu benchmark kısmında 4k seçili kendi monitörümün desteklediğine çkeyimmi onu yoksa kalsın mı
resolution demiyorum GPU benchmarksı diyorum
Haa tamam işte kendi monitörünü çek ordan. AIDA64 diyorsun zannediyorum
2020 radeon arayüzü farklı hiçbişey anlaşılmıyo o videodan been direk san bi ss atıyım ne analama geliyo söylermisn@Giray Kaya AIDA64 e hakim değilim mal ettin şu an beni
Haa tamam işte kendi monitörünü çek ordan. AIDA64 diyorsun zannediyorum
direk burdan düşük voltaja alsam olmaz mı2020 radeon arayüzü farklı hiçbişey anlaşılmıyo o videodan been direk san bi ss atıyım ne analama geliyo söylermisn
Kartım 88 i görüyor uv denedik ama olmuyor kartım lanetli lagpu UV yapmak istiyorum ama sorunsuz yapmak istiyorum zaten amd kullanıyorum hiç uğraşmak istemiyorum
senindemi asus dual 5700 evoKartım 88 i görüyor uv denedik ama olmuyor kartım lanetli la
Şuan işim var birazdan bakıcam. Discordda musaitsenAlıntıyı görüntületıklıyorum uyarı veriyo verdiği uyarı bu
senindemi asus dual 5700 evo
konuyu baştan sona incelermisin sayın moderatörüm @kandes22
ve saygı değer @crazyreign @Fiery @RevDeisDou
Rx580 kullanıyorum birde msı gaming x serisi tek sorunlu olan benimki birdeAlıntıyı görüntületıklıyorum uyarı veriyo verdiği uyarı bu
Benle konuşma başlatsana biz halledelmAlıntıyı görüntületıklıyorum uyarı veriyo verdiği uyarı bu