Neler Yeni

Grip Salgını mı Var?

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
3 gündür hapşırık burun akıntısı ve hafif ateşim var, evdeki 4 kişi bu durmdayız. Kardeşimden bulaştı hepimize ve başkalarından da aynılarını duydum. Şu anda bi grip salgını mı var korona dışında

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
3 gündür hapşırık burun akıntısı ve hafif ateşim var, evdeki 4 kişi bu durmdayız. Kardeşimden bulaştı hepimize ve başkalarından da aynılarını duydum. Şu anda bi grip salgını mı var korona dışında
Corona olmadığınızı nereden biliyorsunuz? Gidip testinizi yaptırın.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Evet son dönemlerde arttı, salgın denebilir. Ama corona olup olmadığını bilemezsin test yaptırmakta fayda var.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Evet, benim çevremin çoğu grip oldu, bende dahil. Corona sandık fakat değil.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,242
İsim
Diyarhan
Grip de corona gibi senelerdir varlığını devam ettiren bir virüs bünyemiz alıştı belki mutasyona uğramış olabilir.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
grip yaz veya kış olabiliyor ama sizin hastalığınız grip mi olabilir. Öncelikle sormam lazım evdeki 4 kişinin aşıları varmı covid için. yoksa seri test yaptırmanız gerekebilir. aşılılar şuan normal grip gibi atlatabiliyor ama aşı yoksa çok ciddi olabilir sonu.

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
grip yaz veya kış olabiliyor ama sizin hastalığınız grip mi olabilir. Öncelikle sormam lazım evdeki 4 kişinin aşıları varmı covid için. yoksa seri test yaptırmanız gerekebilir. aşılılar şuan normal grip gibi atlatabiliyor ama aşı yoksa çok ciddi olabilir sonu.
annem hariç herkes aşılı ama annem de atlatmak üzere sadece burun akıntısı var, korona değil gibi geliyor bana

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
annem hariç herkes aşılı ama annem de atlatmak üzere sadece burun akıntısı var, korona değil gibi geliyor bana
onu bilemezsiniz bu yeni varyant aşı olmayanları çok ciddi sıkıntıya sokabiliyor. en azından anneniz test yaptırsın. ne kadar erken tetkik o kadar kolay tedavi demektir.

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
onu bilemezsiniz bu yeni varyant aşı olmayanları çok ciddi sıkıntıya sokabiliyor. en azından anneniz test yaptırsın. ne kadar erken tetkik o kadar kolay tedavi demektir.
haklısınız ama dediğim gibi kötüye giden bi durumu yok, iyileşti sayılır. test yaptırmaya götürüp olmayan şeyi bulaştırmak da istemeiyorum

Top Bottom