Corona olmadığınızı nereden biliyorsunuz? Gidip testinizi yaptırın.3 gündür hapşırık burun akıntısı ve hafif ateşim var, evdeki 4 kişi bu durmdayız. Kardeşimden bulaştı hepimize ve başkalarından da aynılarını duydum. Şu anda bi grip salgını mı var korona dışında
bizim burada da mrip salgını varAdana sıcak, burada grip mrip yok!
Buna bir cevabım yok. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız Amazon'a geri bildirimde bulunabilirsiniz.bizim burada da mrip salgını var
yapma yaBuna bir cevabım yok. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız Amazon'a geri bildirimde bulunabilirsiniz.
grip yaz veya kış olabiliyor ama sizin hastalığınız grip mi olabilir. Öncelikle sormam lazım evdeki 4 kişinin aşıları varmı covid için. yoksa seri test yaptırmanız gerekebilir. aşılılar şuan normal grip gibi atlatabiliyor ama aşı yoksa çok ciddi olabilir sonu.3 gündür hapşırık burun akıntısı ve hafif ateşim var, evdeki 4 kişi bu durmdayız. Kardeşimden bulaştı hepimize ve başkalarından da aynılarını duydum. Şu anda bi grip salgını mı var korona dışında
annem hariç herkes aşılı ama annem de atlatmak üzere sadece burun akıntısı var, korona değil gibi geliyor banagrip yaz veya kış olabiliyor ama sizin hastalığınız grip mi olabilir. Öncelikle sormam lazım evdeki 4 kişinin aşıları varmı covid için. yoksa seri test yaptırmanız gerekebilir. aşılılar şuan normal grip gibi atlatabiliyor ama aşı yoksa çok ciddi olabilir sonu.
onu bilemezsiniz bu yeni varyant aşı olmayanları çok ciddi sıkıntıya sokabiliyor. en azından anneniz test yaptırsın. ne kadar erken tetkik o kadar kolay tedavi demektir.annem hariç herkes aşılı ama annem de atlatmak üzere sadece burun akıntısı var, korona değil gibi geliyor bana
haklısınız ama dediğim gibi kötüye giden bi durumu yok, iyileşti sayılır. test yaptırmaya götürüp olmayan şeyi bulaştırmak da istemeiyorumonu bilemezsiniz bu yeni varyant aşı olmayanları çok ciddi sıkıntıya sokabiliyor. en azından anneniz test yaptırsın. ne kadar erken tetkik o kadar kolay tedavi demektir.