Merhaba Dostlar Ben GT730 Ekran kartıma overclock yaptım MSI AFTERBURNER üzerinden ve overclock gayet stabil çalışıyor 10 fps lik bir artış gözlemledim fakat 5-6 Dk oyundan sonra crash veriyor oyun steamdaki bütün oyunlarımda oluyor bu arada
Oyun Hatası olamaz çünkü Steamdaki bütün oyunlarda oluyor Overclocku silince normale dönüyorOynunun hatası yada HDD kaynaklı olabilir
55-60 arası iyi değilmi?Çok ısınıyor dur kartın. Termal macun değiş/değiştirt.
O zaman OC yı azalatarak yapın crash vermeyecek şekildeOyun Hatası olamaz çünkü Steamdaki bütün oyunlarda oluyor Overclocku silince normale dönüyor
deneyeceğimDostum stabil değilmiş işteCrash veriyorsa yaptığın OC'yi düşürmen lazım
Hmm o zaman stabilizasyon hatası var peki biraz daha artırmayı ve düşürmeyi dene. internette en iyi değerleri bulmaya çalış.55-60 arası iyi değilmi?
Ben sadece 700 mhz' den 730 mhz'e yükselttim bir sorun çıkmadı. (Ekran kartım GT730)Merhaba Dostlar Ben GT730 Ekran kartıma overclock yaptım MSI AFTERBURNER üzerinden ve overclock gayet stabil çalışıyor 10 fps lik bir artış gözlemledim fakat 5-6 Dk oyundan sonra crash veriyor oyun steamdaki bütün oyunlarımda oluyor bu arada
nasıl bir performans artışı sağladın kaç fps ortalamaBen sadece 700 mhz' den 730 mhz'e yükselttim bir sorun çıkmadı. (Ekran kartım GT730)