bide oyunlarda fps drop yiyorum galiba tum oyunlarda bunun sorununu neden kaynakli olabilir?Açar ama mükemmel performans bekleme
Baktım teslere ancak en Low da zevk veriyor yine oynarım diyorsanız indirip oynayın ama GTA 5 güzel grafikli bir oyun bence en az normal ayarlarda 1080 p de oynanmali ki zevk versinIntel core i7 8550-u var.Ekran karti Nvidia mx130 ve Intel uhd graphics 620 ve RAM 8 gb gta 5i acarmi
islemci normalda 1.80 ghz calisiyor.yuksek performansa cekib 3.80 ghzle calistiriyorum ama oyuna girince 0.38 ghz oluyor su anda bile 0.38 ghzBaktım teslere ancak en Low da zevk veriyor yine oynarım diyorsanız indirip oynayın ama GTA 5 güzel grafikli bir oyun bence en az normal ayarlarda 1080 p de oynanmali ki zevk versin
GTA V'de low diye bir ayar yok. Normal zaten en düşük seviye.Baktım teslere ancak en Low da zevk veriyor yine oynarım diyorsanız indirip oynayın ama GTA 5 güzel grafikli bir oyun bence en az normal ayarlarda 1080 p de oynanmali ki zevk versin
Çözünürlük den bahsetmiştimGTA V'de low diye bir ayar yok. Normal zaten en düşük seviye.