doğru dediniz hocam ekledim hemen hızlıcaAmd ekran kartları ölsün mü
hocam aynı zamanda water quality ayarıda biraz buglu suyun altına girince fps yerlere düşüyor bir anda her şey güzelce çalışırken eğer ayar yüksekteyseçimenleri kesinlikle kısın pek etkisi yok ayrıca ayarları çok fullemezseniz pek sorun yaşamıyorsunuz
Bende 4070 super var. Tüm sistemim de imzamda. Bende garip bir şekilde bütün ayarları köklememe rağmen sanki frame limit açıkmış gibi ekran kartı kullanımı %50'lerde geziyor. 2k her şey ultra da 60 fps alıyorum yer yer 50'lere düşüyor. Saçmalık. Hadi oyunun grafikleri gelişmiş normal desen zaten en başta ekran kartı kullanımında sorun var. Kullanmıyor. Ayarları düşürsem de 50-60 fps arası fullesem de aynı.
14400f 4070'i besliyor 2k çözünürlükte. İşlemci kullanımı da orantılı olarak düşüyor ister istemez.her ne kadar 14400f 4070 superi tam beslemesede kesinlikle değerler absürt derecede saçma, oyunun kesinlike ekran kartını kullanamama sorunu var, işlemci kullanımlarınızında düşüyor olması gerek
yani hocam darboğazın çeşitli türleri var, 14400f 4070 super için yeterli burda sorun zaten oyunda14400f 4070'i besliyor 2k çözünürlükte. İşlemci kullanımı da orantılı olarak düşüyor ister istemez.
grafikleri kökledim 240hz aktifti 60 hz e sabitledim sorun yok bunu yapmazsan sorun oluyor yeni oyunda da eskisinde de dahilBazi insanlar GTA 5 ENHANCED EDITION da performans sorunu yaşadığını söylüyor, zwormz da 5090 testi yaparken çok fazla micro stutter yediğini söylemişti sizde durumlar nasıl ?